Opa

  • Kleur

  • Prijs

Shop het leukste cadeau voor opa!

 Opa is er altijd voor zijn kleinkinderen en geeft vaak cadeautjes. Wil je nu een keer opa verrassen met een origineel cadeau? Bij Hip&Mama Box vind je de allermooiste kado’s voor alle lieve opa’s! Wat de cadeautjes van Hip&Mama Box zo uniek maakt is dat veel ervan gepersonaliseerd kunnen worden met namen van de kleinkinderen. Want hoe bijzonder is het nou dat opa een presentje krijgt van zijn eigen kleinkinderen? Beneden aan de pagina zijn een aantal tips te vinden voor een tof cadeau.

Alle 74 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 74 producten

Vind de allermooiste cadeaus voor opa bij Hip&Mama box

Opa is er altijd voor zijn kleinkinderen en geeft vaak cadeautjes. Wil je nu een keer opa verrassen met een origineel cadeau? Bij Hip&Mama Box vind je de allermooiste cadeaus voor alle lieve opa’s!

Personaliseer het cadeau voor opa

Wat de cadeautjes van Hip&Mama Box zo uniek maakt is dat veel ervan gepersonaliseerd kunnen worden met namen van de kleinkinderen. Want hoe bijzonder is het nou dat opa een cadeautje krijgt van zijn eigen kleinkinderen?

Tips cadeau voor opa

Wij snappen dat het moeilijk is om een keuze te maken tussen alle producten uit de Vaderdag collectie. Om het iets makkelijker te maken hebben wij een aantal tips voor jullie opgesteld.

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.