Bewaarbundels

Deze houten -gepersonaliseerde- bewaarbundels zijn ideaal voor het opbergen van felicitatie kaarten, tekeningen of knutsels van jouw kleine artiest.

Alle 53 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 53 producten

Bewaarbundel geboortekaartjes

Tijdens de kraamtijd ontvang je zeeën aan mooie geboortekaartjes. Deze geboortekaartjes zijn meer dan alleen een aankondiging van de geboorte van de baby. Elk kaartje vertelt zijn eigen verhaal. Maar waar berg je al deze kaartjes op? Heel simpel, in onze bewaarbundel geboortekaartjes! De kaartjes zijn stuk voor stuk uniek en bevatten een mooie boodschap. Een bewaarbundel met geboortekaartjes is de ideale manier om deze kostbare herinneringen te bewaren en te koesteren voor de toekomst.

Verschillende ontwerpen bundels 

De bewaarbundel geboortekaartjes is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Zo kun je kiezen voor het prachtige full-color ontwerp of kies voor een gegraveerde cover. Je kunt kiezen voor dat toffe Jungle ontwerp of juist het schattige bloemetjesontwerp. Welke je ook kiest, het  kan niet anders dan dat deze in de smaak valt. De covers zijn stevig en dienen als mooie decoratie voor de woonkamer, babykamer of waar dan ook in het huis. 

Inhoud bewaarbundel geboortekaartjes

Bij elke bundel worden twee stalen ringen meegeleverd. Hierin kunnen ongeveer 30 a 40 kaarten. Heb je nog veel meer kaartjes? Geen paniek! Je kunt natuurlijk ook zelf een mooi lint toevoegen aan de bundel waarmee je eindeloos kunt blijven bundelen. Daarnaast heb je keuze tussen een A5 en A4 formaat. Dit betekent dat er genoeg ruimte is voor de verschillende formaten aan kaartjes. Ook kun je uiteraard knutselwerkjes en andere papieren toevoegen. 

Herinneringen voor het leven

Kortom, geboortekaartjes bewaarbundels zijn veel meer dan praktische bewaarbundels: het is een schatkist vol dierbare herinneringen. Elke keer wanneer je terugkijkt in de bundel, ga je terug naar deze magische periode. Ook leuk om later op terug te kijken…

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.