Verrassingsboxen

  • Prijs

Wil jij de ouders verrassen maar weet je niet zo goed wat je moet kiezen? Laat ons dan een verrassingsbox samenstellen voor de pasgeboren baby. Jij geeft jouw wensen door en wij stellen op basis daarvan een mooie verrassingsbox samen. In de box vind je mooie artikelen uit ons assortiment. Heb je speciale wensen? Dan kun je dat natuurlijk aangeven bij de opmerkingen tijdens het afrekenen. 

Alle 8 producten

Hip&Mama Box zorgt voor een complete verrassing

Gefeliciteerd met de geboorte van de lieve baby. Je wilt nu natuurlijk een kraamcadeau geven die speciaal en uniek is. Bij Hip&Mama Box is er een ruim aanbod aan verschillende kraamcadeautjes. Om het iets makkelijker te maken kun je kiezen om jezelf en de ontvanger volledig te laten verrassen. Wij stellen een verrassingsbox samen die bestaat uit prachtige artikelen uit ons assortiment.

Een unieke samengestelde verrassingsbox

Het kiezen van een uniek kraamcadeau is een moeilijke keuze. Vooral wanneer je ons ruime aanbod aan cadeauboxen hebt gezien. Om het voor jou makkelijker te maken, kun je het kiezen ook aan ons over laten! Wij stellen een cadeau samen op basis van alle mooie artikelen in ons assortiment. Jij geeft aan wat het budget is, of het voor een jongen of meisje is en wij gaan hier mee aan de slag. Heb je speciale wensen? Dan kun je dat natuurlijk aangeven bij de opmerkingen tijdens het afrekenen.

De cadeaubox is luxe en duurzaam

Na het unboxen kun je deze box gebruiken om de mooiste items van je kindje in te bewaren. Foto’s, eerste schoentjes, het geboortekaartje: stop al je mooie herinneringen in onze mooie bewaarbox.

Elke cadeaubox wordt standaard geleverd met bijpassende sleeve.
Is je budget wat ruimer? Dan kiezen we er voor om de box te personaliseren met 1 van de vele cadeaubox designs met naam.

De allermooiste kraamcadeau boxen laat je samenstellen door Hip&Mama Box!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.