Shirts, Rompers & Mutsjes

De leukste babykleding met naam
Hoe leuk is deze babykleding met naam? Een ideaal kraamcadeau om te geven! De kledingkast van de kleine zit waarschijnlijk al vol met leuke items. Het enige wat waarschijnlijk nog ontbreekt is een gepersonaliseerd rompertje en mutsje. Maak de kledingkast af door deze cadeau te geven! De rompers en mutsjes zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een neutrale kleur of voor een donkerroze kleur. Welke kleur je ook kiest, wij weten zeker dat deze in de smaakt valt! De rompers en mutsjes zijn zowel los verkrijgbaar als een setje. De rompers zijn verkrijgbaar in maat 50/56 of 62/68. Het babymutsje is één formaat verkrijgbaar, die past op het hoofd van elke baby.

Alle 45 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 45 producten

De leukste babykleding met naam

Hoe leuk zijn deze rompertjes en mutsjes met naam? Een ideaal kraamcadeau om te geven! De kledingkast van de kleine zit waarschijnlijk al vol met leuke items. Het enige wat waarschijnlijk nog ontbreekt is een gepersonaliseerd rompertje en mutsje. Maak de kledingkast af door deze cadeau te geven!

Verschillende kleuren & maten

De rompers en mutsjes zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een neutrale kleur of voor een donkerroze kleur. Welke kleur je ook kiest, wij weten zeker dat deze in de smaakt valt!

Verkrijgbaar los en in een setje

De rompers en mutsjes zijn zowel verkrijgbaar in een setje als los. Allebei leuk om te geven! De romper is verkrijgbaar in de maten: 50/56 en 62/68. Het babymutsje heeft één formaat, die past op elk babyhoofdje!

Op zoek naar een ander gepersonaliseerd cadeautje?

Dan ben je bij Hip&Mama Box op het juiste adres. Naast deze babykleding met naam, hebben we nog veel meer leuke gepersonaliseerde cadeautjes om te geven. Zo hebben we genoeg leuke cadeautjes die de babykamer nog mooier maken. Denk aan een geboorteposters, maar ook leuke spaarpotjes.

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.