Eerste jaar

Babyboek – Eerste jaar

In het invulboek voor het eerste jaar vind je leuke en korte vragen die je snel beantwoord. Het invullen van dit babyboek is daarom makkelijk gedaan. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor de mooiste foto’s, mooie momenten, de leukste mijlpalen, de bevalling. de eerste weken en daarna ook iedere maand.

Het leukste babyboek shop je bij Hip&Mama Box, want er zijn zoveel varianten. Zo kun je kiezen voor ons hardcover invulboek met goudfolie op de kaft, een gepersonaliseerd boek gegraveerd met naam van je kindje en nieuw zijn onze full-color babyboeken in diverse ontwerpen. Deze boeken worden gedrukt op een houten cover. Welke past het beste bij jou?

Alle 23 producten

Het leukste babyboek shop je bij Hip&Mama Box

Want er zijn zoveel varianten. Zo kun je kiezen voor een gepersonaliseerd babyboek gegraveerd met naam van je kindje en de full-color babyboeken in diverse ontwerpen. Deze boeken worden gedrukt op een houten cover.

Hoe vul je ons babyboek in?

Hallo wereld, dit ben ik! Natuurlijk beginnen we het babyboek eerste jaar met een prachtige foto. Daarna is er ruimte voor het geboortekaartje en de geboortegegevens. Er wordt nog kort teruggeblikt op de zwangerschap. Hoe wist mama dat ik eraan kwam, hoeveel weken en dagen zat ik in de buik en wat vond mama het leukste en het minst leuke aan zwanger zijn?

Er is natuurlijk ruimte voor het geboorteverslag. Hoe is de bevalling begonnen? Hoe lang (of kort) duurde de bevalling? Er is veel ruimte om dit te beschrijven en er is ruimte voor veel foto’s van dit magische moment.

De kraamweek is een bijzondere week, waarin veel gebeurd. Hoe voelt mama zich? Hoe doe ik het? Wie kwamen er als eerste op visite?

Je vindt twee complete pagina’s van week 1, week 2, week 3 en maand 1. Daarna volgen alle maanden met twee eigen pagina’s. Hoe vaak maak je papa en mama wakker in de nacht? Hoeveel kusjes heb je al gehad? Allemaal leuke en korte vragen om deze magische weken te beschrijven.

In het babyboek hebben we speciale pagina’s voor speciale momenten, zoals bijvoorbeeld mama’s eerste Moederdag, papa’s eerste Vaderdag, je eerste vakantie, je eerste Sinterklaas en eerste Kerst, voor het eerst op de fiets en als mooiste moment: Hoera, ik ben 1 jaar. De mijlpalen zoals mijn eerste tandjes, wanneer zei je welk woordje, kon je omrollen, kon je zelf zitten en misschien zelfs al lopen komen natuurlijk ook aan bod.

Tip: voor als je kindje bijna 1 jaar wordt: je shopt bij ons ook een super leuke verjaardagscollectie met taarttoppers en een verjaardag shirtje! Bekijk alles hier.

Gepersonaliseerd babyboek inkijkexemplaar

In dit gepersonaliseerde babyboek eerste jaar, met een cover van hout vind je leuke en korte vragen die je snel beantwoordt. Het invullen van dit babyboek mijn eerste jaar  is daarom makkelijk gedaan. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor de mooiste foto’s, mooie momenten, de leukste mijlpalen, de bevalling, de eerste weken en daarna ook iedere maand. Ben je benieuwd naar de inhoud? Bekijk een aantal pagina’s uit het boek hier.

Details invulboeken:

  • 80 pagina’s
  • houten cover, met print!
  • Afmeting: 21 x 21 cm

Het babyboek met naam voor de mijlpalen van de baby shop je bij Hip&Mama Box.

In het invulboek voor het eerste jaar vind je leuke en korte vragen die je snel beantwoord. Het invullen van dit babyboek is daarom makkelijk gedaan. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor de mooiste foto’s, mooie momenten, de leukste mijlpalen, de bevalling, de eerste weken en daarna ook iedere maand.

  • Het babyboek is 80 pagina’s dik
  • Een babyboek wordt ook wel babydagboek genoemd, en is een verslag van het eerste jaar van je baby. In dit boek leg je met foto’s en verhalen de ontwikkeling van je kindje vast om vervolgens nooit meer te vergeten!
  • In een babyboek kan je alles over het eerste jaar van je baby bijhouden. Zo hoef je de mooie herinneringen die jullie maken nooit meer te vergeten.

Houd alle herinneringen bij!

In dit babyboek gegraveerd, kun je alles over het eerste jaar van je baby bijhouden. Zo hoef je de mooie herinneringen die jullie maken nooit meer te vergeten.

Je baby ontwikkelt zich razendsnel in het eerste jaar. Van een minimensje groeit hij uit tot een nieuwsgierige dreumes. Deze ontwikkelingen gaan zo snel, dat het lastig kan zijn om ze allemaal te onthouden. Een babyboek helpt je om die bijzondere momenten te onthouden. En nog leuker: zo hebben jij en je kindje later een mooi boek om herinneringen mee op te halen. Waar wacht je nog op? Shop nu de babyboek eerste jaar!

Gepersonaliseerd babyboek

Onze collectie invulboeken wordt steeds groter! Met nu ook full color bedrukkingen en nog meer gegraveerde houten covers. Tip: combineer met onze memoryboxen om de boeken voor altijd te bewaren.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.