Kraamcadeau

Ben je op zoek naar een uniek & origineel kraamcadeau? Bij Hip&Mama Box kun je de leukste (gepersonaliseerde) geboortecadeaus vinden voor zowel jongens als meisjes. Kies een ready-to-give cadeaubox, stel je eigen box samen of kies een leuk cadeautje in de shop! Welk kraamcadeau je ook kiest, Hip&Mama Box is altijd een feestje om te geven en om te krijgen! Bij iedere bestelling kun je GRATIS voor een handgeschreven kaartje kiezen, dat maakt het cadeau helemaal af!

Tip: je kunt selecteren op kleur en prijs, of scrollen tussen de diverse categoriën: cadeauboxen (met kant-en-klare boxen en verrassingsboxen), gepersonaliseerde cadeaus (met o.a. naamblokken, houten vlaggetjes en memoryboxen), losse cadeautjes (al onze toppers, zoals o.a. knuffeltjes, invulboeken en speelgoed) en brievenbuscadeautjes die altijd in de smaak vallen.

Alle 411 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 411 producten

Kraamcadeau Hip&Mama Box

Ben je op zoek naar een uniek & origineel kraamcadeau? Bij Hip&Mama Box kun je de leukste (gepersonaliseerde) kraamcadeaus vinden. Shop een kleinigheidje, of een complete cadeaubox. En wist je dat je onze box zelf ook kunt personaliseren. Dat is extra leuk, want de cadeaubox kun je bewaren en vullen met de leukste mijlpalen van het kindje. Een prachtig geboortecadeau!

Wat maakt een kraamcadeau van Hip&Mama Box uniek?

Shop je een kraamcadeau van Hip&Mama Box? Dan weet je zeker dat je een ready-to-gift cadeau hebt! Alles wordt door onze meiden in het magazijn als cadeautje klaargemaakt voor verzending. Een kraam cadeaubox is een feestje om te geven én om te krijgen. De box is een magneetdoos, met een lief stipjes design aan de binnenkant. De buitenkant is luxe wit, maar kun je bedrukken met de naam van het kindje of een andere mooie opdruk zoals bijvoorbeeld “Memories”. Dit maakt een Hip&Mama Box kraamcadeau niet alleen ontzettend origineel, maar ook heel duurzaam!

Een origineel en duurzaam kraamcadeau 

Na het unboxen kun je deze box gebruiken om de mooiste items van je kindje in te bewaren. Foto’s, eerste schoentjes, het geboortekaartje: stop al je mooie herinneringen in onze mooie bewaarbox. Onze luxe cadeaubox is een witte magneetdoos, met een lief stipjes ontwerp aan de binnenkant. Je kunt de cadeaubox nu ook personaliseren met naam! Een box voor het leven!

De cadeaus in de shop zijn zorgvuldig geselecteerd. Wij kijken streng naar de kleuren en materialen van alle producten in de shop. Zo maken wij onze eigen collecties en mixen en matchen wij alle populaire merken op kleur, en maken wij hiermee onze prachtige cadeauboxen.

Onze eigen collectie producten passen goed bij de producten van de grootste merken, zoals Done by Deer, Jollein en Little Dutch.

Iedere bestelling is een feestje om te geven én om te krijgen!

Kraamcadeautje? Je vind bij ons geen factuur in je bestelling! 

Omdat wij bijna altijd cadeautjes maken, zal je geen pakbon of factuur in de bestelling vinden. Deze ontvang je natuurlijk wel digitaal.

Kaartje met persoonlijke tekst
Je kunt in onze shop bij het afrekenen GRATIS een handgeschreven kaartje kiezen en door ons laten schrijven met jouw persoonlijke tekst.

Een duurzaam en origineel kraamcadeau bij Hip&Mama Box

Onze cadeaubox is een luxe witte magneetbox, met een leuk stipjes ontwerp aan de binnenkant en een witte buitenkant. We hebben hiervoor gekozen zodat de ontvanger de box na het uitpakken ook kan gebruiken om de mooiste producten in kan gaan bewaren. Duurzaam en origineel dus! Kies je voor een cadeaubox uit de shop? De prijs voor een sleeve zit bij de prijs in. Je kunt tegen een meerprijs ook kiezen voor een opdruk met naam. Daar maak je echt indruk mee!

Super origineel: Stel je eigen geboortecadeau samen

Geen box is hetzelfde, en de wens van de ouders ook niet. Daarom kun je in onze shop ook je eigen box samenstellen. Kies minimaal 3 producten en ga naar bestellen. Je krijgt dan de optie om je eigen box te maken. Kies een sleeve voor 2,99 of kies voor een bedrukking voor 7,95! De box kun je bewaren, dus de box met bedrukking maakt dan ook helemaal af.

Verstuur een origineel kraamcadeau direct naar de gelukkige!

 Ben je niet in de gelegenheid om het cadeau zelf langs te brengen?
Wij pakken alle cadeau’s altijd leuk in en kunnen het rechtstreeks naar de (kersverse) ouders versturen met een handgeschreven kaartje!

Een cadeau met naam, van hout, duurzaam of super zacht? Je vind alles bij ons in de webshop.

Waarom Hip&Mama Box?
In onze shop vind je de mooiste en leukste kraamcadeautjes, voor ieder budget en naar ieders wens. Kies je voor leuke houten vlaggetjes? Of een bomvolle cadeaubox? En wist je dat je de cadeaubox ook kunt bedrukken met naam.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.