Brievenbus cadeau

Brievenbus cadeau baby: het leukste (kraam)cadeautje voor in de brievenbus!

Of je nu kiest voor een cadeaubox of een kleinigheidje. Wij pakken je brievenbus cadeau baby in tot een leuk cadeautje. Op deze manier is het voor iedereen een feestje om te geven en te krijgen!
Op deze pagina vind je een overzicht van al onze cadeau producten die door de brievenbus passen. Ideaal voor als je zelf niet in de gelegenheid bent om op kraamvisite te komen, of als je weet dat de ontvangers niet altijd thuis zijn.

Wij pakken alle cadeau’s altijd leuk in en kunnen het rechtstreeks naar de (kersverse) ouders versturen, met een handgeschreven kaartje! 

Alle 212 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 212 producten

Brievenbus cadeau baby in trendy kleuren!

In het kraamcadeau “Brievenbus cadeau baby” vind je een leuk rompertje met naam, een tandendoosje en het leuke uitsprakenboekje mét naam. Je kunt kiezen uit onze populaire ontwerpen: Jungle Party, Jungle Party sepia, Regenboog of Spring Flowers. Dit samen maakt dit een super leuk brievenbus cadeau voor de baby!

Leuke shop bomvol brievenbus cadeautjes voor de baby!

Of je nu kiest voor een cadeaubox of een kleinigheidje. Wij pakken je brievenbus cadeautje in tot een leuk cadeautje. Op deze manier is het voor iedereen een feestje om te geven en te krijgen!
Op deze pagina vind je een overzicht van al onze cadeau producten die door de brievenbus passen. Ideaal voor als je zelf niet in de gelegenheid bent om op kraamvisite te komen, of als je weet dat de ontvangers niet altijd thuis zijn.

Kaartje met persoonlijke tekst bij je brievenbus cadeau

Je kunt in onze shop bij het afrekenen GRATIS een handgeschreven kaartje kiezen en door ons laten schrijven met jouw persoonlijke tekst. Je kunt kiezen uit het kaartje “Hoera een meisje”, maar ook bijvoorbeeld voor “Verlof of Babyshower”.

Cadeautje? Je vind bij ons geen factuur in je bestelling! 
Omdat wij bijna altijd cadeautjes maken, zal je geen pakbon of factuur in de bestelling vinden. Deze ontvang je natuurlijk wel digitaal.

Zakelijk bestellen
Heb je interesse in brievenbus cadeau baby van Hip&Mama Box, maar wil je zakelijk op factuur bestellen? Voor bedrijven is deze mogelijkheid er. Je vindt de mogelijkheden hier.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.