Spaarpotjes

Spaarpot met naam om te geven als kraam- of verjaardagscadeau of voor op het kamertje van je eigen kindje. Kies een van de leuke ontwerpen en laat je kindje starten met sparen! Een spaarpot met naam is ook een perfect kraamcadeau, want dit is een cadeau dat altijd in de smaak valt.

We hebben 24 leuke ontwerpen in de shop staan! Welke kies jij?

Alle 26 producten

Een spaarpot met naam is altijd een goed cadeau!

Een spaarpot met naam als kraamcadeau, geboortecadeau, verjaardagscadeau voor de kinderkamer of voor in de babykamer. Een spaarpot is een leuk cadeau voor iedere leeftijd. Duurzaam en handig!

Een spaarpot is een educatief cadeau!

Want je kunt niet vroeg genoeg beginnen met sparen! En ieder kindje vind het leuk om gekregen centjes in de spaarpot te doen. Maak het nog leuker en bedruk het spaarpotje met naam in een leuk thema naar keuze. Heeft je kindje een jungle kamer? Kies dan voor het gave Jungle Party thema. Ook hebben we leuke spaarpotjes in o.a. een leuk regenboog ontwerp en nog veel meer. Bekijk alle collecties van Hip&Mama Box hier.

Een spaarpot met naam als kraamcadeau

Weet jij ook nooit wat je kunt geven als kraamcadeau? Met een spaarpot met naam doe je het sowieso goed! Een spaarpot is een duurzaam cadeau en wordt jaren lang gebruikt.

Aan de onderzijde van de spaarpot zit een schuifplankje waarmee het geld er gemakkelijk uitgehaald kan worden. Hout is milieuvriendelijk is en het kan  tegen een stootje! Wees wel voorzichtig met de opdruk, want het is natuurlijk zonde als deze beschadigd.

Welke opdruk kies jij?

Je vindt de spaarpotjes in allerlei ontwerpen, waaronder Jungle Party, Wildflowers, Regenboog, Bosdieren en nog veel meer! Er is altijd een spaarpotje dat past bij het kamertje.

Een spaarpot met naam als verjaardagscadeau

Vanaf een jaar of 5 krijgen kinderen besef van geld en wordt het leuk om geld te sparen. Zo krijgen ze wellicht al wat centjes voor de eerste rapporten. Niks is leuker dan de centjes in je eigen spaarpot met jouw naam erop te stoppen (en natuurlijk eens in de zoveel tijd kijken hoeveel geld er al in de spaarpot zit).

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.