• Op werkdagen voor 15.00 uur besteld = direct verzonden!
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Feestdagen drukte: wees slim, bestel op tijd!

Verzendinformatie

Vandaag besteld = morgen in huis!
Natuurlijk blijven wij wel afhankelijk van de bezorgdiensten. Het is voor Nederland ook mogelijk om pakketjes naar een pick-up punt te versturen. Daarbij voorkom je dat je een bestelling niet aan kunt nemen als je er niet bent.

Wanneer ontvang ik mijn orderbevestiging en verzendbevestiging?
Direct na het afronden van je bestelling op de website ontvang je van ons een e-mail. Ontvang je deze niet, dan is er vrijwel altijd een fout ontstaan in het e-mailadres. Stuur een e-mail naar [email protected] en we kunnen de status van je order controleren en je bevestiging alsnog versturen. Wij willen je vragen je gegevens te controleren en direct contact op te nemen als er iets niet klopt. Bij voorkeur is dit per mail (je kunt een reply sturen op de bevestiging).
Zodra wij je bestelling gaan inpakken ontvang je ook hiervan een bevestiging, met nogmaals een opsomming van je bestelling en de leveringsgegevens. Zodra je pakketje bij het sorteercentrum aankomt ontvang je hiervan een Track&Trace code. Dit is vaak laat in de avond.

Discrete verzending
Ons logo, naam en adresgegevens staan op de verzendverpakking. Wil je dit niet? Laat het ons weten bij de bestelnotities bij het afrekenen, dan wordt dit afgeschermd.

Verzendkosten
Vanaf €35,- versturen wij je bestelling GRATIS binnen Nederland en België. Bestel je voor minder dan €35,-? Dan worden de volgende verzendkosten doorberekend:
€5,95 pakketpost NL
€4,95 brievenbuspakket NL
€ 5,50 ophalen bij parcelpunt NL
€ 8,95 verzending naar BE

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.