Verzendinformatie

Feestdagen 2019
Bekijk altijd ons actuele verzendbeleid bovenaan onze site. Voor de aflevering zijn wij afhankelijk van de bezorgdiensten.

Openingstijden kerstvakantie
Tijdens de feestdagen en in de kerstvakantie zijn wij beperkt aanwezig. Dit zijn onze verzenddagen (en dagen waarop onze klantenservice aanwezig is).

31 december + 1 januari: gesloten.
Vanaf 2 januari zijn wij weer gewoon geopend op werkdagen tussen 09.00-13.45 uur.

Wanneer ontvang ik mijn orderbevestiging en verzendbevestiging?
Direct na het afronden van je bestelling op de website ontvang je van ons een e-mail. Ontvang je deze niet, dan is er vrijwel altijd een fout ontstaan in het e-mailadres. Stuur een e-mail naar [email protected] en we kunnen de status van je order controleren en je bevestiging alsnog versturen. Wij willen je vragen je gegevens te controleren en direct contact op te nemen als er iets niet klopt. Bij voorkeur is dit per mail (je kunt een reply sturen op de bevestiging).
Zodra wij je bestelling gaan inpakken ontvang je ook hiervan een bevestiging, met nogmaals een opsomming van je bestelling en de leveringsgegevens. Zodra je pakketje bij het sorteercentrum aankomt ontvang je hiervan een Track&Trace code. Dit is vaak laat in de avond.

Discrete verzending
Ons logo, naam en adresgegevens staan op de verzendverpakking. Wil je dit niet? Laat het ons weten bij de bestelnotities bij het afrekenen, dan wordt dit afgeschermd.

Verzendkosten
Vanaf €35,- versturen wij je bestelling GRATIS binnen Nederland en België. Bestel je voor minder dan €35,-? Dan worden de volgende verzendkosten doorberekend:
€5,95 pakketpost NL
€4,95 brievenbuspakket NL
€ 5,50 ophalen bij parcelpunt NL
€ 8,95 verzending naar BE

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.