Verzendinformatie

De meest actuele verzendinformatie vind je op onze website bij ieder product en in de melding die verschijnt op de site. Voor de aflevering zijn wij afhankelijk van de bezorgdiensten. Het is topdrukte! Je ontvangt van ons een bevestiging zodra je bestelling door ons is ingepakt wordt. Je bestelling wordt dan het eerst volgende moment meegegeven aan DHL. Het kan enkele dagen duren voordat je bestelling vervolgens geleverd wordt.

Wanneer ontvang ik mijn orderbevestiging en verzendbevestiging?
Direct na het afronden van je bestelling op de website ontvang je van ons een e-mail. Ontvang je deze niet, dan is er vrijwel altijd een fout ontstaan in het e-mailadres. Stuur een e-mail naar [email protected] en we kunnen de status van je order controleren en je bevestiging alsnog versturen. Wij willen je vragen je gegevens te controleren en direct contact op te nemen als er iets niet klopt. Bij voorkeur is dit per mail (je kunt een reply sturen op de bevestiging).

Discrete verzending
Ons logo, naam en adresgegevens staan op de verzendverpakking. Wil je dit niet? Laat het ons weten bij de bestelnotities bij het afrekenen, dan wordt dit afgeschermd.

Verzendkosten
Vanaf €50,- versturen wij je bestelling GRATIS binnen Nederland en België. Bestel je voor minder? Dan worden de volgende verzendkosten doorberekend:

Nederland
€3,99 Brievenbuspakket
€4,99 Pakketpost

België
€6,99 Brievenbus- en pakketpost

Lokale bezorging in de regio Breezand
Helaas kun je tijdelijk je pakket niet bij ons afhalen. Daarom bieden wij tot 19 januari gratis bezorging aan in onze regio.
In de volgende plaatsen bieden wij gratis bezorging aan:

Den Helder, Julianadorp, Breezand, Anna Paulowna, Hippolytushoef. Wieringerwaard, en ’t Zand.

We nemen contact op via de mail en zullen je pakket zo snel mogelijk bezorgen. Liever versturen? Kies dan voor pakketpost DHL.
De optie gratis verzending verschijnt zodra je je postcode bij het afrekenen hebt ingevoerd. Gaat dit mis? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 50,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in je winkelmand.