Mijlpalen

Met onze zwangerschapsmijlpalen leg jij al bijzondere momenten gedurende de zwangerschap vast. Denk hierbij aan de echo’s maar ook het groeien van de buik. Met de mijlpaalsets gaan herinneringen niet verloren.

Alle 51 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 51 producten

Zwangerschapsmijlpalen

Je bent zwanger, gefeliciteerd met dit prachtige nieuws! De zwangerschap is een ontzettend bijzondere periode. Gedurende de negen maanden gebeurt er onwijs veel, qua tal van veranderingen en nog veel meer. Je zult verschillende mijlpalen bereiken die je natuurlijk op een mooie wijze wilt vastleggen. Bij Hip&Mama Box shop je verschillende mijlpalensets voor, na en tijdens de zwangerschap. 

Mijlpalen tijdens de zwangerschap 

Waar zullen we beginnen. De hoeveelheid bijzondere momenten zijn ontelbaar. Wij hebben een aantal van deze bijzondere momenten inzichtelijk gemaakt.

Houten kistje | Echo’s 

Echokistje. Naar de verloskundige voor een echo blijft een spannend en uniek moment. Hoe bijzonder is het om te zien dat er een kleine baby in je buik aan het groeien is? Wellicht is het in het begin amper zichtbaar, maar evengoed ontzettend bijzonder wanneer de echo te zien is op beeld. Elke echo blijft uniek. Je wilt natuurlijk dat de echo’s zo mooi mogelijk blijven en niet zomaar kwijt kunnen raken. Bij Hip&Mama Box vind je verschillende houten kistjes waarin je alle echo’s kunt bewaren. Het echokistje bevat ook een slotje, waardoor deze goed vast blijft zitten. De kistjes zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende ontwerpen. Neem snel een kijkje in de shop en vind het ontwerp dat bij jullie past. 

Mijlpaalsets na de zwangerschap

Houten mijlpaalkaarten baby. Naast het houten kistje waarin je de echo’s kunt bewaren, staan in de shop ook mijlpaal schijven. Dit zijn 16 mijlpaal schijven met een uitgesneden hartje. Met deze mooie houten mijlpaalkaarten & schijven voor zwangerschap + het eerste jaar kun je memorabele momenten van jouw en je kindje fotograferen. Op de mijlpaal schijven staan verschillende maanden en weken. Zo kun je een foto maken van de baby samen met een schijfje om bij te houden hoe groot de baby al is geworden. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens de zwangerschap gebruik te maken van deze mijlpaalsets. Maak een foto met een mijlpaalschijf in je hand en de buik. 

Met zwangerschapsmijlpalen kun je de kostbare herinneringen aan de zwangerschap koesteren

Tijdens de zwangerschap zijn er ontzettend veel bijzondere mijlpalen die ouders koesteren als kostbare herinneringen. Van de aankondiging, tot de geslachtsecho en de geboorte. Elk moment uit de zwangerschap is uniek. Welke zwangerschapsmijlpaal je ook kiest, de herinneringen zullen in ieder geval niet verloren gaan. De mijlpaalkaarten baby hout is ook een leuk kraamcadeau om te geven! 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.