Zwangerschap cadeau

Het allermooiste zwangerschapscadeau van Hip&Mama Box! Verras haar met een origineel en uniek zwangerschapscadeau. Kies een kant-en-klare box, een leuk cadeautje of stel je eigen box samen! Het kan niet anders dan dat zij verrast gaat zijn….

 

Alle 78 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 78 producten

Geef een origineel zwangerschapscadeau 

Je wordt opa! Je wordt tante! Je wordt een grote zus! En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Gefeliciteerd met dit prachtige nieuws. Je wilt degene natuurlijk zo snel mogelijk feliciteren met dit mooie nieuws. Hoe kun je dat nou beter doen dan met een persoonlijk zwangerschapscadeau! Het kan niet anders dan dat de aanstaande moeder blij wordt van een persoonlijk en origineel zwangerschapscadeau.

Zwangerschap cadeautjes: wat is er mogelijk? 

Er zijn talloze opties om de aanstaande moeder te verrassen. Van losse cadeautjes tot gevulde cadeauboxen. Wij doen er alles aan om van de zwangerschap een feestje te maken. Om het je iets gemakkelijker te maken hebben wij een aantal tips opgesteld waarmee je de aanstaande moeder blij kunt maken.

Tip 1: Cadeauset | Zwangerschap (€32.95)

Een kant-en-klaar zwangerschapscadeau. De set bestaat uit een houten kistje met opdruk, een babymutsje, sokjes en een baby body milk. De cadeauset bestaat uit verschillende kleuren: neutraal, roze, blush, blauw, groen en sand. Zo komt de aanstaande moeder alvast in de stemming met die schattige baby producten. Een persoonlijk en origineel zwangerschapscadeau om te geven en te ontvangen!

Tip 2: Invulboek (€29.95)

Het ervaren van een zwangerschap is ontzettend bijzonder. Je wilt natuurlijk niks vergeten van de bijzondere tijd. Met onze invulboeken kan ze alle kostbare herinneringen van haar zwangerschap bewaren. Van het eerste schopje tot het horen van het hartje tijdens de echo’s. Er is ruimte om alle bijzondere momenten vast te leggen in dit persoonlijke boek. Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor foto’s. Een persoonlijk zwangerschapscadeau die haar altijd bij zal blijven.

Tip 3: Bewaarzakjes (€8.95)

Na 9 maanden is het zover: de bevalling. De lieve baby wordt geboren en voor je het weet is het eerste jaar alweer voorbij. Een aantal dingen wil je het liefst natuurlijk voor altijd bewaren, waardoor je in één oogopslag terug gaat naar de tijd waar de baby net is geboren. Dingen als het eerste speentje, eerste schoentjes, eerste geboortepakje, reservekleertjes, knuffel. Voor deze items hebben wij speciale bewaarzakjes ontworpen. Zo kun je de producten netjes bewaren. Een origineel zwangerschapscadeau waar zij lang profijt van zult hebben.

Tip 4: Knuffeltjes (€9.95)

Wat is er nu schattiger dan een lief klein knuffeltje. Het beste maatje van de lieve baby. Bij Hip&Mama Box heb je een ruime keuze aan verschillende knuffeltjes. Kies voor een rammelaar of juist voor die lieve gans. Wedden dat dit de beste knuffel wordt van de lieve baby. Een leuk zwangerschapscadeau waar de moeder nu al blij van wordt. 

Tip 5: Zwangerschapscadeau naturel XL (€94,95)

Deze zwangerschapscadeaubox is groot en ruim gevuld. Leuk om te geven namens een team of om haar zelf mee te verrassen. De zwangerschapscadeau box bestaat uit een zwangerschapsboek, een echokistje, rammelaar, verschoningsmat, hydrofiele doeken en badcape. Een goed gevulde cadeaubox dus! De producten bestaan uit natureltinten en zal daarom altijd in de smaak vallen.

 

Kies voor een zwangerschapsbox of een los cadeau 

Kies voor een zwangerschapsbox of een los cadeau. Bij Hip&Mama Box vind je van alles om de aanstaande moeder te verrassen en in het zonnetje te zetten.

Het zwangerschapscadeau rechtstreeks versturen naar de aanstaande moeder

Ben je niet in de gelegenheid om het cadeau persoonlijk te overhandigen aan de aanstaande moeder? Dan is dat geen probleem! Wij kunnen het cadeau ook meteen opsturen naar de aanstaande moeder. Zo bieden wij een gratis kaartje aan waarin je persoonlijke tekst kwijt kan. Zo weet de ontvanger van wie het cadeautje komt. Ideaal toch? Daarnaast worden cadeautjes ingepakt, wat betekent dat je er zelf niks meer aan hoeft te doen. Een kant-en-klaar cadeau dus. Makkelijk kan haast niet!

Shoptip: een zwangerschapscadeau voor aanstaande papa!

Shop een prachtige box voor de zwangere vrouw, maar vergeet ook zeker (aanstaande) papa niet. Bij Hip&Mama Box vind je een leuke collectie voor papa’s. Kies voor de papa to be box en zet hem ook in het zonnetje. 

Onze cadeauboxen zijn niet alleen gevuld met prachtige producten, maar ook afgestemd op de kleuren van nu. Wij begrijpen dat trends belangrijk zijn, zelfs tijdens de zwangerschap! Daarom zorgen we ervoor dat onze cadeaus altijd up-to-date zijn en passen bij de huidige stijl.

Snelle levering van het zwangerschapscadeau 

Bestel vandaag nog een zwangerschapscadeau van Hip&Mama Box en laat haar stralen van geluk. Wij doen elke dag ons best om de cadeautjes zo snel mogelijk te leveren. Zo hoef je niet lang te wachten om haar te verrassen met een prachtig zwangerschapscadeau.

Zwangerschapspagina: van alles omtrent de zwangerschap

Op onze zwangerschapspagina kun je van alles vinden wat te maken heeft met deze bijzondere tijd. Je wilt de zwangerschap natuurlijk eerst bekend maken, bij Hip&Mama Box vind je allerlei aankondigingen om de zwangerschap op een originele wijze bekend te maken. Daarnaast vind je er ook verschillende invulboeken om de zwangerschap 9 maanden vast te leggen. Ook kun je kiezen voor een mijlpalenset, waarbij je om de paar weken de voortgang kunt vastleggen. Leuk om later op terug te kijken!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.