Knutselboxen

Berg alle knutselspullen op in een prachtige knutselbox met naam. De mooiste knutselboxen voor je kindje, gepersonaliseerd met naam. De knutseldoos met naam is te personaliseren met een opdruk naar keuze.

Alle 22 producten

Knutselbox met naam

Deze bedrukken we met een leuke opdruk, en natuurlijk ook met naam. De gepersonaliseerde tekendoos heeft een afmeting van 30,5 x 21,5 x 10,3 cm (LxBxH).

De knutselbox met naam is ook de perfecte Sieradenbox, haarstrikjes box of make-op box voor meisjes!

Heb je een echte kleine prinses met haar eigen sieraden of make-up? Daar is deze box ook perfect voor. Veel ontwerpen zijn enkel met naam. Is er toch een ontwerp met de tekst “knutselbox” dat je graag wilt gebruiken voor een ander doel? Zoals dus bijvoorbeeld voor haarstrikjes? Dan kun je dat gemakkelijk aangeven bij het afrekenen. Wij zullen dan natuurlijk een ontwerp naar wens voor je maken!

Bewaar alle knutselspullen in een knutselbox met naam

De knutselbox met naam beschikt over 4 vakken, waar je alle knutselspullen in kunt bewaren. Perfect, want zo kun je alles van elkaar gescheiden houden.

De knutselbox heeft handige vakjes

Geen rondslingerende knutselspullen meer door je hele huis. Alles geordend bij elkaar in de doos en rondslingerende knutselspullen zijn verleden tijd.

Een knutselbox met naam als verjaardagscadeau

Is jouw kindje de hele dag druk aan het knutselen of heb je binnenkort een verjaardag is de jarige een echte kunstenar(es)? De knutselbox is een geweldig verjaardagscadeau!.

We hebben diverse ontwerpen, dus voor iedereen wat wils.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.