Cadeau grote broer/zus

Ben je op zoek naar een cadeau voor de grote broer of grote zus naast je kraamcadeau? Bij Hip&Mama Box hebben we een geweldige collectie met leuke en originele cadeaus om de grote broer of zus te verrassen!

Alle 30 producten

Cadeau voor grote broer of grote zus kopen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de grote broer of zus naast je kraamcadeau? Bij Hip&Mama Box hebben we een geweldige collectie met cadeaus speciaal voor de grote broer of zus. Of het nu gaat om speurboeken, tekendozen, spaarpotjes of uitsprakenboekjes, wij hebben het allemaal!

Het is belangrijk om de oudere kinderen bij de komst van een nieuwe baby te betrekken en ze te laten voelen dat ze ook speciaal zijn. Met onze cadeaus voor de grote broer of zus kun je hun rol als ‘grote’ broer of zus benadrukken en hen verwennen met iets leuks.

Onze speurboeken bieden eindeloos vermaak en stimuleren de nieuwsgierigheid van kinderen. Ze kunnen op avontuur gaan in hun eigen fantasiewereld terwijl jij druk bent met de baby. Daarnaast hebben we ook leuke tekendozen waarmee ze hun creativiteit kunnen uiten. Laat ze hun eigen kunstwerken maken terwijl jij geniet van quality time met de kleine.

Wil je dat jouw kindje al vroeg leert over geld en sparen? Dan zijn onze spaarpotjes perfect! Ze kunnen leren om hun centjes te bewaren en zo een gevoel van verantwoordelijkheid ontwikkelen. En als je graag alle grappige uitspraken van je kind wilt bijhouden, hebben we ook handige uitsprakenboekjes waarin je alles kunt opschrijven.

Bij Hip&Mama Box begrijpen we dat het belangrijk is om alle kinderen in het gezin evenveel aandacht te geven. Daarom hebben we speciaal voor de grote broer of zus een uitgebreide collectie cadeaus samengesteld. Zo kun je ze laten zien dat ze bijzonder zijn en de komst van de nieuwe baby vieren.

Dus, als je op zoek bent naar een cadeau voor de grote broer of zus naast je kraamcadeau, neem dan zeker een kijkje in onze collectie. Je zult zeker iets vinden wat perfect past bij hun interesses en jouw budget. Verwen ze met iets speciaals en laat ze stralen als trotse grote broer of zus!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.