Cadeauboxen

Het allermooiste zwangerschapscadeau van Hip&Mama Box! Verras haar met een origineel en uniek zwangerschapscadeau. Kies een kant-en-klare box, een leuk cadeautje of stel je eigen box samen! 

Shop een prachtige box voor de zwangere vrouw, maar vergeet ook zeker (aanstaande) papa niet. Bij Hip&Mama Box vind je een leuke collectie voor papa’s, met natuurlijk onze bestseller dé Papa to be Box.

Je kunt nu ook kiezen voor een speciale bedrukking, want wist je al dat je onze cadeauboxen ook kunt gebruiken als bewaarbox. Dat maakt een zwangerschapscadeau van Hip&Mama Box een duurzaam en handig cadeau. Je kunt de box bedrukken met o.a. “memories” en “mijn eerste spulletjes”.

Alle 23 producten

Het leukste zwangerschapscadeau

De allermooiste zwangerschapscadeaus voor tijdens de zwangerschap vind je bij Hip&Mama Box. Ben je op zoek naar een origineel en uniek cadeau voor een zwangere vriendin, familielid of collega? Neem snel een kijkje in onze shop, gevuld met de mooiste producten & merken. Zo vind je bij ons unieke invulboeken in meer dan 10 ontwerpen hier. 

De zwangerschapsbox is luxe en duurzaam.

Na het unboxen kun je deze box gebruiken om de mooiste items van je kindje in te bewaren. Foto’s, eerste schoentjes, het geboortekaartje: stop al je mooie herinneringen in onze mooie bewaarbox. Je kunt nu ook kiezen voor een mooie bedrukking met bijvoorbeeld “Mijn eerste spulletjes”, “Zwanger”, “Baby” en “Memories”.

Verstuur je zwangerschapscadeau

Je kunt de zwangere natuurlijk ook verrassen met een cadeau in de brievenbus. Bij het afrekenen kun je een GRATIS kaartje toevoegen en door ons laten schrijven met jouw persoonlijke boodschap.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.