Cadeauboxen

De allermooiste zwangerschapsbox shop je bij Hip&Mama Box! Verras haar met een origineel en uniek zwangerschapscadeau. Kies een kant-en-klare box, een leuk cadeautje of stel je eigen box samen! 

Shop een prachtige box voor de zwangere vrouw, maar vergeet ook zeker (aanstaande) papa niet. Bij Hip&Mama Box vind je een leuke collectie voor papa’s, met natuurlijk onze bestseller dé Papa to be Box.

Je kunt nu ook kiezen voor een speciale bedrukking, want wist je al dat je onze zwangerschapsbox ook kunt gebruiken als bewaarbox. Dat maakt een zwangerschapscadeau van Hip&Mama Box een duurzaam en handig cadeau. Je kunt de box bedrukken met o.a. “memories” en “mijn eerste spulletjes”.

Alle 25 producten

Zwangerschapsbox

Ben je op zoek naar een handig en mooi cadeau voor een vriendin, zus of collega dan zijn de zwangerschapsboxen een ideale keuze! De boxen zijn gevuld met handige en leuke items die speciaal zijn geselecteerd voor de aanstaande moeder. Een leuke manier om haar te verrassen met de zwangerschap, maar ook om haar handige cadeautjes te geven die zij in de toekomst kan gaan gebruiken. 

Verschillende zwangerschapsboxen 

Een zwangerschapsbox is een samengestelde box die van pas komt tijdens de zwangerschap en de geboorte. Daarnaast zijn het gewoon hele leuke producten om de aanstaande moeder mee te verrassen. De zwangerschapsboxen zijn in verschillende categorieën verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een box unisex, jongen, meisje, verrassingsboxen, voor mama en voor papa.

Zwangerschapsbox Unisex 

De boxen bestaan uit allerlei neutrale kleuren. Denk hierbij aan sand en cream. Een unisex zwangerschapsbox is altijd een goed idee en past bij elke aanstaande moeder. 

Zwangerschapsbox jongen en meisje 

Is het geslacht onlangs bekend gemaakt en wil je graag een cadeau geven dat helemaal daarbij past? We got you! Naast de unisex zwangerschapsboxen, hebben wij ook allerlei cadeauboxen bestemd voor een jongen en meisje. De zwangerschapsboxen jongen bestaan uit stoere kleuren als groen, blauw en sand. Ook voor een meisje hebben wij allerlei boxen samengesteld. Deze zwangerschapsboxen meisje bestaan uit schattige kleuren als roze, sand en cream. 

Verrassingsboxen 

Wij begrijpen dat het moeilijk is om te kiezen tussen al die leuke cadeauboxen. Om het iets makkelijker te maken, kun je ook kiezen voor een verrassingsbox. Wat houdt deze box in? Dat zullen wij kort toelichten. Een verrassingsbox is zowel een verrassing voor jou als voor de aanstaande moeder. Jij kiest de kleuren en wij mixen & matchen de mooiste items van de leukste items. Wij weten zeker dat het een originele zwangerschapsbox wordt om te geven! 

Zwangerschapsbox voor mama 

De zwangerschap is een bijzondere, maar ook een pittige tijd. Je lichaam ondergaat veel veranderingen en dit valt voor de één zwaarder dan de ander. Verras de aanstaande moeder dan ook met een cadeautje dat speciaal gericht is op haar. Alle cadeauboxen hebben de intentie om de aanstaande moeder te laten weten hoe geweldig ze is. Daarnaast is het van belang dat zij genoeg relaxt. Met de producten in de boxen kan zij even helemaal tot rust komen. Wat zal ze je dankbaar zijn! 

Zwangerschapsbox voor papa

En vergeet de vader niet… Naast de aanstaande moeder verdient de vader ook om in het zonnetje te worden gezet. Shop je verschillende cadeauboxen die de aanstaande papa laten schitteren. 

Zwangerschap cadeautjes 

Naast de gevulde zwangerschapsboxen is het natuurlijk ook mogelijk om een los cadeau uit de box aan te schaffen. Naast de items in de zwangerschapsboxen, is de collectie namelijk nog veel uitgebreider. Neem snel een kijkje naar alle zwangerschapscadeautjes. Wat je ook kiest, het kan niet anders dan dat de aanstaande moeder en vader verrast zal zijn… 

De zwangerschapsbox is luxe en duurzaam.

Na het unboxen kun je deze box gebruiken om de mooiste items van je kindje in te bewaren. Foto’s, eerste schoentjes, het geboortekaartje: stop al je mooie herinneringen in onze mooie bewaarbox. Je kunt nu ook kiezen voor een mooie bedrukking met bijvoorbeeld “Mijn eerste spulletjes”, “Zwanger”, “Baby” en “Memories”.

Verstuur je zwangerschapscadeau

Je kunt de zwangere natuurlijk ook verrassen met een cadeau in de brievenbus. Bij het afrekenen kun je een GRATIS kaartje toevoegen en door ons laten schrijven met jouw persoonlijke boodschap.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.