Herinneringen

Zwangerschap, geboorte, ontwikkeling en groei, van jouw wondertje wil je het liefst alles bewaren.
Het is altijd leuk om dit later nog eens samen terug te kijken. Hip&Mama Box maakt herinneringen bewaren een stuk gemakkelijker door het ruime aanbod aan producten…

Alle 316 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 316 producten

Herinneringen bewaren van jouw kinderen

Voor je het weet zijn jouw kleine kinderen niet meer zo klein. In een wereld waar alles snel verandert, is het vastleggen en bewaren van herinneringen belangrijker dan ooit. Op deze manier is het voor de kinderen ook mogelijk om belangrijke momenten uit hun jeugd te koesteren. Uiteraard is het ook leuk voor de ouders om nog eens terug te blikken op al die mooie herinneringen. Even terug in de tijd, waarbij jouw kleintje nog zo klein was. 

Tips herinneringen bewaren kids

Wij hebben voor jou een aantal tips opgesteld die te maken hebben met het bewaren van herinneringen. Op deze manier zullen de herinneringen niet verloren gaan. 

Tip 1: houten kisten

Memoryboxen(€44.95 – €59.95)

In de memoryboxen bewaar je alle waardevolle spullen van je kinderen. Denk hierbij aan het geboortepakje, de eerste tandjes, echofoto’s en nog veel meer… De herinneringen die bij de producten zitten zorgen ervoor dat het een kist wordt voor het leven. Herinneringen bewaren is makkelijker dan je dacht met behulp van deze memoryboxen.

Echokistjes (€17.95) 

Zoals de naam al zegt, bewaar je in de echokistjes overzichtelijk jouw echo’s. Naar de verloskundige gaan voor een echo, blijft altijd spannend. Maar hoe leuk is het om jouw kindje weer te zien. Bewaar alle echo’s netjes in een echokistjes. Zo weet je zeker dat deze niet verloren gaan. De echokistjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en ontwerpen. 

Tip 2: Bewaarbundels (€19.95 – €27.95)

In de bewaarbundels kun je alle geboortekaartjes van de kleine bewaren. Geboortekaartjes zijn ontzettend leuk om terug te lezen. Maar waar laat je de grote overvloed aan kaartjes? Wij hebben de oplossing: in de geboortekaartjes bewaarbundels. In de bundel is er ruimte voor ongeveer 30 a 40 kaarten. Heb je nog veel meer kaartjes? Gebruik dan lint om eindeloos te blijven bundelen. 

Tip 3: Magneetboxen (€9.95)

Nog opzoek naar een product om herinneringen te bewaren? We got you! Magneetboxen zijn dienen niet alleen als een leuke cadeauverpakking, maar veel meer dan dat! In de magneetboxen kun je gemakkelijk waardevolle spullen opbergen. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen. Optioneel kun je ervoor kiezen om de geboortedatum van het kindje op de box te plaatsen. Eindeloze mogelijkheden dus… 

Tip 4: Bewaarzakjes (€8.95 -€9.95) 

In de bewaarzakjes kun je gemakkelijk herinneringen bewaren. De zakjes zijn gemaakt om waardevolle spullen met een betekenis in een mooie staat te houden. Denk hierbij aan het eerste geboortepakje, de liefste knuffel, eerste schoentjes et cetera. Maar ook het speentje kun je gemakkelijk opbergen in een bewaarzakje. Op deze manier blijft het speentje schoon en is het makkelijk om mee te nemen op reis. 

Wij hopen dat het bewaren van herinneringen een stuk makkelijker gaat door bovenstaande tips! 🙂

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.