Geboorteposters

Geboorteposter op hout: een origineel kraamcadeau dat altijd in de smaak valt!

Voor ouders is niets mooier dan de geboorte van een kind. Je wilt de ouders een zo mooi mogelijk kraamcadeau geven. Wat is nou origineler dan het geven van een gepersonaliseerde geboorteposter? 

In de shop vind je diverse ontwerpen en er is daarom altijd een ontwerp dat past bij de gelukkige ontvangers. Kies je voor een sterrenbeeld, een ontwerp met foto of de populaire Jungle Party designs?
Een kant-en-klaar kraamcadeau want een geboorteposter wordt altijd feestelijk verpakt. Voeg een gratis kaartje toe en je bent helemaal klaar!

Alle 7 producten

Nieuw bij Hip&Mama Box: een geboorteposter op hout

Voor ouders is niets mooier dan de geboorte van een kind. Je wilt de ouders een zo mooi mogelijk kraamcadeau geven. Wat is nou origineler dan het geven van een gepersonaliseerde  geboorteposter? Op de geboorteposter kun je verschillende persoonlijke gegevens achterlaten. Denk hierbij aan de naam, het gewicht en de datum. De geboorteposter op hout zorgt voor een blijvende herinnering, wat voor altijd leuk is om te bewaren!

Formaat geboorteposter op hout 

De geboorteposter op hout is niet zomaar een poster wat kan worden opgehangen aan de muur. Deze geboorteposter is gemaakt op een houten blok. Dit betekent dat de poster niet kan worden opgehangen, maar kan worden neergezet. Leuk om neer te zetten op de commode of op een ander leuk meubel in de babykamer! Het formaat van de geboorteposter is 21 x 30 cm (A4 formaat) en het hout heeft een dikte van 1,8 cm. 

Ben je op zoek naar een ander kraamcadeau?

Dan ben je bij Hip&Mama Box op het juiste adres. Naast deze geboorteposter hebben we nog veel meer (gepersonaliseerde) cadeaus. Klik hier om naar de kraamcadeau pagina te gaan!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.