Baby coming

  • Kleur

  • Prijs

Met een zwangerschap aankondiging van Hip&Mama Box kun je op een leuke en creatieve manier laten weten dat er een baby op komst is. Van rompertjes tot aankondigingskistjes 

Alle 26 producten

Een originele zwangerschap aankondiging 

Baby coming… Er komt een baby aan. Wat een prachtig nieuws, wat je zo snel mogelijk wilt delen met je naasten. Dit is kan spannend zijn. Met een zwangerschap aankondiging van Hip&Mama Box kun je op een leuke en creatieve manier laten weten dat er een baby op komst is. Hieronder zijn een aantal ideeën opgesteld om jou te inspireren om de aankondiging op een speciale manier bekend te maken. 

Zwangerschaps aankondiging: baby coming tips

Hieronder hebben wij een aantal tips opgesteld om jouw dierbaren en familie te verrassen. 

Tip 1: Zwangerschap aankondiging met echo – baby coming 

Wat is nou origineler dan een zwangerschapsaankondiging met eigen echo? Jij levert de echo aan en wij zullen deze vervolgens werken op hout. Leuk om in te pakken en te geven aan familie/dierbaren voor een verrassend effect. Uiteraard zou je na de aankondiging de echo op hout een mooi plekje kunnen geven!

Tip 2: Romper ‘baby op komst’

Een romper is typerend voor een nieuw klein leven. Om deze reden is het ook een leuke manier op de zwangerschap aan te kondigen. Op de romper kun je kiezen voor de tekst ‘baby coming’ en ‘baby op komst’. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren rompers. Je hebt keuze tussen een romper in de kleur: wit, sand en cream. 

Tip 3: Zwangerschap aankondiging houten cirkel ‘baby coming’

Met dit leuke houten bordje kun je de zwangerschap bekendmaken. Het leuke aan het bordje is dat je de uitgerekende maand en het jaartal kunt toevoegen. Wij zullen dit vervolgens graveren op de houten cirkel. Leuk om te geven en om later een mooi plekje in huis te geven. In verwachting van een tweeling? Wij hebben ook een mooie zwangerschap aankondiging houten cirkel speciaal voor het aankondigen van een tweeling. 

Nog opzoek naar andere zwangerschap aankondigingen? 

Dan ben je bij ons op het juiste adres! Naast bovenstaande zwangerschap aankondigingen, hebben wij er nog veel meer. Denk hierbij aan een gender reveal, grote broer/zus, aankondigingskistjes en nog veel meer… Klik hier voor het gehele overzicht van alle zwangerschap aankondigingen. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.