Schoolfotoboek met naam

De leukste schoolfotoboeken. Maak je schoolfotoboek extra speciaal met je eigen naam! Ontdek onze 15 toffe ontwerpen en leg jouw mooiste herinneringen vast. Van KDV tot groep 8!

Alle 13 producten

Het leukste schoolfotoboek

Wil jij graag al die kostbare schoolfoto’s van je kind(eren) handig bewaren? Dan is het schoolfotoboek met naam echt iets voor jou! Dit unieke fotoboek is verkrijgbaar in maar liefst 15 toffe ontwerpen, zodat je altijd een stijl kunt vinden die bij jou past. Wat dit fotoboek extra speciaal maakt, is dat het gepersonaliseerd kan worden de naam van jouw kindje.

Het schoolfotoboek gaat tot groep 8

Het schoolfotoboek met naam is geschikt voor alle leerlingen, van peuter tot groep 8. Ook de jaren op het kinderdagverblijf kunnen worden vastgelegd. Zo krijg je een compleet overzicht van al je schooljaren, inclusief de leuke momenten die er zijn beleefd tijdens de kleuter- en basisschoolperiode.

Genoeg ruimte voor extra momenten

Het schoolfotoboek wordt geleverd met scharnieren. Je kunt dus eventuele overbodige delen eruit halen, of extra bladeren toevoegen! Zo kun je nog meer foto’s, of teksten kwijt! Dit betekent dat je niet alleen foto’s kunt plakken, maar ook andere herinneringen zoals tekeningen, diploma’s of andere leuke herinneringen kunt bewaren.

Verschillende ontwerpen schoolfotoboek

Wacht niet langer en bestel nu jouw schoolfotoboek met naam! Verkrijgbaar in 15 verschillende ontwerpen, zodat er altijd een design is dat bij jou past. Kies voor een neutraal ontwerp of juist een druk ontwerp. Personaliseer het met naam en creëer een uniek fotoboek vol herinneringen. 

Indeling van het schoolfotoboek

Het schoolfotoboek is als volgt ingedeeld: 

  • Dit ben ik
  • Pasfoto’s
  • Peuterspeelzaal / Kinderdagverblijf (deze pagina’s kun je eventueel verwijderen)
  • Alle schooljaren x 10. (Wellicht is het overbodig, maar bij een eventuele verhuizing of een jaar overnieuw doen is er voldoende ruimte voor al deze foto’s)

Je vindt in ons schoolfoto boek geen kaders, want iedere foto is anders. Je kunt het boek daarom zelf makkelijk indelen hoe jij het zelf het mooiste vindt!

Specificaties schoolfotoboek

  • Formaat: 21x21cm
  • Cover: hout

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.