Schoolfotoboek met naam

Nieuw bij Hip&Mama Box: Schoolfotoboek met naam! De collectie schoolfotoboeken is ontworpen met onze eigen kids en vallen daarom gegarandeerd in de smaak!

Alle 14 producten

Schoolfotoboek met naam | Verkrijgbaar in 6 toffe ontwerpen

Wil jij graag al die kostbare schoolfoto’s van je kind(eren) handig bewaren? Dan is het schoolfotoboek met naam echt iets voor jou! Dit unieke fotoboek is verkrijgbaar in maar liefst 6 toffe ontwerpen, zodat je altijd een stijl kunt vinden die bij jou past.

Het boek wordt geleverd met scharnieren. Je kunt dus eventuele overbodige delen eruit halen, of extra bladeren voor toevoegen! Zo kun je nog meer foto’s, of teksten kwijt! Dit betekent dat je niet alleen foto’s kunt plakken, maar ook andere herinneringen zoals tekeningen, diploma’s of andere leuke herinneringen kunt bewaren.

Het schoolfotoboek met naam is geschikt voor alle leerlingen, van peuter tot groep 8. Ook de jaren op het kinderdagverblijf kunnen worden vastgelegd. Zo krijg je een compleet overzicht van al je schooljaren, inclusief de leuke momenten die er zijn beleefd tijdens de kleuter- en basisschoolperiode.

Wat dit fotoboek extra speciaal maakt, is dat het gepersonaliseerd kan worden met jouw eigen naam. 

Het schoolfotoboek met naam wordt gebonden door ringen, waardoor je zelf vellen kunt toevoegen. 

Wacht niet langer en bestel nu jouw schoolfotoboek met naam! Verkrijgbaar in 6 verschillende ontwerpen, zodat er altijd een design is dat bij jou past. Personaliseer het met naam en creëer een uniek fotoboek vol herinneringen. 

Indeling

  • Dit ben ik
  • Pasfoto’s
  • Peuterspeelzaal / Kinderdagverblijf (deze pagina’s kun je eventueel verwijderen)
  • Alle schooljaren x 10. Wellicht is het overbodig, maar bij een eventuele verhuizing of een jaar overnieuw doen is er voldoende ruimte voor al deze foto’s)

Je vindt in ons schoolfoto boek geen kaders, want iedere foto is anders. Je kunt het boek daarom zelf makkelijk indelen hoe jij het zelf het mooiste vindt!

Formaat: 21x21cm
Cover: hout

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.