Aankondigingen

  • Kleur

  • Prijs

Maak je zwangerschap bekend met een leuke en originele zwangerschapsaankondiging! Zo kun je natuurlijk kiezen voor het populaire een aankondigingskistje met schijfje. Deze zijn er in meer dan 10 varianten, van Baby op komst tot speciale aankondigingen voor Opa & Oma en meer. De leukste items voor de bekendmaking van de zwangerschap!

Ook is het echoframe populair als zwangerschapsaankondiging. Hier plak je je eigen echo foto achter. Geef de frame een speciaal plekje in huis, en deel natuurlijk een foto met de echoframe op je Socials.

Is er ook een grote broer of zus? Niks is leuker dan een zwangerschapsaankondiging door de grote broer of grote zus. Hier hebben we een leuke collectie voor gemaakt. Deze shop je hier. Hip&Mama Box is de plek voor de bekendmaking van de zwangerschap!

Alle 131 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 131 producten

Het grote nieuws: de zwangerschapsaankondiging!

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Sommige kunnen niet wachten het grote nieuws te delen, voor anderen is het juist fijn om eerst samen te wennen aan het idee. Waarom zou je het op een standaard manier doen als je ook kunt kiezen voor een originele zwangerschapsaankondiging? Bij Hip&Mama Box hebben wij genoeg zwangerschapsaankondigingen om de dierbaren op een originele wijze te verrassen! 

Tips voor een originele zwangerschapsaankondiging

Om het iets makkelijker te maken hebben wij een aantal leuke tips opgesteld om de zwangerschap op een originele wijze aan te kondigen. 

Tip 1: aankondigingskistje met schijfje

Het aankondigingskistje is één van onze populairste producten omtrent het aankondigen van de zwangerschap. Het product bestaat uit een kistje met daarop gegraveerd een hartje of de tekst ‘surprise’. De inhoud bestaat uit een schijfje met tekst. Wij hebben deze tekst in meer dan 10 varianten! Denk hierbij aan: ‘je wordt papa’, ‘jullie worden opa en oma’, ‘je wordt tante’ en nog veel meer! 

Tip 2: Rompertje met jullie worden….

Naast het aankondigingskistje is het ook leuk om een romper cadeau te geven met de tekst ‘jullie worden…’. Uiteraard weer verkrijgbaar in verschillende varianten. Met een rompertje is het meteen al duidelijk dat het om een baby gaat. De tekst op het rompertje maakt het een originele en unieke zwangerschapsaankondiging, die je niet snel zult vergeten… 

Tip 3: Echo

Naast de zwangerschapstest is een echo ook het bewijs dat er een klein wezen aan het groeien is. Hoe leuk is het om deze echo te verwerken in een fotoframe of juist op een houten blok! Een mooi tastbaar cadeau dat je voor altijd kunt bewaren en neerzetten.

Tip 4: ‘Jullie worden grote broer/zus’

De grote broer en zus zijn natuurlijk super trots dat zij een zusje of broertje krijgen. Daarom is het ook uniek wanneer zij dit dit prachtige nieuws vertellen. Bij Hip&Mama Box hebben we een grote collectie voor de grote broer/zus. Kies voor een leuk shirtje of juist voor een mooie houten cirkel!

Gender reveal

Het geslacht is bekend! Wil je dit bekend maken met een groot feest? We got you! Zo shop je bij Hip&Mama Box verschillende taarttoppers om in de welbekende taart te stoppen. Deze taarttopper maakt de taart helemaal af! Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een houten ballon of juist voor een aankondigingskistje.

Wij hopen dat je genoeg inspiratie hebt opgedaan om de zwangerschap op een originele wijze aan te kondigen! Wat je ook kiest om de zwangerschap aan te kondigen, vergeet niet dat het belangrijkste is dat jullie samen genieten van dit bijzondere moment! Kijk wat goed voelt en wij wensen jullie alvast veel plezier! 🙂 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.