Zwangerschap

De allermooiste producten voor tijdens de zwangerschap shop je hier.

Alle 278 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 278 producten

Alles omtrent de zwangerschap

Gefeliciteerd, je bent zwanger! De komende negen maanden staan in het teken van nieuwe ervaringen en bijkomende spannende momenten. Om deze bijzondere tijd te vieren alleen, samen of met allerlei vrienden hebben wij genoeg cadeautjes die perfect passen bij de zwangerschap. Van verschillende zwangerschapsaankondigingen tot de voorbereiding van een mooie babyshower. Bij Hip&Mama Box vind je alles om de zwangerschap nog specialer te maken! 

Zwangerschapsaankondigingen

Wow, de zwangerschapstest heeft 2 streepjes! Je bent zwanger, wat een magisch gevoel moet dat zijn. Er groeit een nieuw leven in je lichaam en dit willen jullie natuurlijk meteen aan iedereen vertellen. Bij Hip&Mama Box shop je allerlei leuke zwangerschapsaankondigingen. Zo kun je kiezen voor een echofotoframe, een aankondigingskistje, rompertje en nog veel meer! 

 

Invulboeken

De zwangerschap gaat zo voorbij. In onze invulboeken kun je alle ontwikkelingen tijdens de zwangerschap vastleggen! Het boek bestaat uit korte vragen die je zelf kunt invullen. Uiteraard is er genoeg ruimte om mooie foto’s van de zwangerschap toe te voegen. Je kunt zelf kiezen hoe vaak je een update geeft over de zwangerschap. Doe je dit het liefst dagelijks of juist wekelijks? Alles kan! Het boek is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. 

 

Mijlpalen 

Met de mijlpalen sets kun je alle bijzondere moment vastleggen. Zo hebben wij verschillende echo kistjes waarin je alle echo’s een mooi plekje kan geven. De echo’s verdienen natuurlijk een mooi plekje en kwijtraken is geen optie meer. Naast deze echokistjes hebben wij ook een toffe mijlpaalset voor de geboorte van de baby. Deze mijlpaalset bestaat uit verschillende schijfjes met mijlpalen als: ‘.. is geboren’, ‘1 maand’, ‘2 maanden’ et cetera. Je kunt dan verschillende foto’s maken met het schijfje ernaast. Leuk om later op terug te kijken, hoe snel de kleine is veranderd! 

Babyshower

Het is zover, de babyshower is in aantocht. De bevalling nadert en het is tijd om haar te verrassen met een babyshower. Bij Hip&Mama Box shop je verschillende producten om de babyshower volledig naar wens te maken. Denk hierbij aan speciale decoratie, maar ook aan cadeauboxen om haar mee te verrassen. 

 

Zwangerschapscadeau

Je wilt haar natuurlijk verrassen met een prachtig zwangerschapcadeau! Bij Hip&Mama Box is het mogelijk om haar te verrassen met een kant-en-klare cadeaubox, maar ook is het mogelijk om zelf een cadeaubox samen te stellen! Het is natuurlijk ook belangrijk om de aanstaande vader te verrassen met een mooi cadeau. Daarom zijn er ook genoeg cadeauboxen te vinden die speciaal bestemd zijn voor de toekomstige papa. Het kan niet anders dan dat beide er blij mee zullen zijn! 🙂 

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.