Invulboeken

De allermooiste invulboeken voor de zwangerschap & kraamtijd shop je hier. Er is een invulboek voor iedere fase. Want ze zijn maar 1 keer zo klein! Begin met het bijhouden van je zwangerschap in ons zwangerschapsboek en laat het kraambezoek zich voorstellen met ons kraambezoekboek.
Als de kleine geboren is, kunnen alle mijlpalen uit het eerste jaar worden vereeuwigd in het babyboek.

Van ieder boek vind je een inkijkexemplaar op de productpagina.

Nieuw: het kraambezoekboek en babyboek met naam! Er zijn meer dan 20 mooie ontwerpen te vinden, dus voor ieder wat wils! Kies je voor een boek met een houten cover, een mooie cover met een print, of voor ons boek met goudfolie? Er is altijd een invulboek dat bij jou past.

Alle 45 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 45 producten

Invulboek zwangerschap

Bij Hip&Mama Box shop je een invulboek voor iedere fase van de zwangerschap. Want ze zijn maar 1 keer zo klein! Begin met het bijhouden van je zwangerschap in ons zwangerschapsboek en laat het kraambezoek zich voorstellen via ons nice to meet you boek. Als de kleine geboren is, kunnen alle mijlpalen uit het eerste jaar worden vereeuwigd in het babyboek.

In een invulboek voor je zwangerschap van Hip&Mama Box, houd je je zwangerschap op een leuke manier bij. Geen duizenden vragen die niet van toepassing zijn op jou, maar ruimte genoeg voor jou om je eigen verhaal te vertellen met foto’s en teksten. Het is jouw boek, dus jij bepaalt hoe vaak je een update geeft. Er is natuurlijk ruimte voor leuke foto’s, vragen aan papa&mama, de test, de bekendmaking en alle belangrijke momenten die komen kijken tijdens de zwangerschap.

Inhoud zwangerschapsboek

Het zwangerschapsboek is 80 pagina’s dik. Je kunt kiezen uit een houten cover, full color cover of voor een hardcover boek met goudfolie. Het leuke aan deze invulboeken is dat je kunt kiezen uit verschillende covers. Kies voor de opdruk spring flowers, jungle, naturel met hartje of voor een cover met foto.

Ben je benieuwd? Scroll naar de product omschrijving voor een impressievideo of klik hier voor het inkijkexemplaar.

Houd alle herinneringen bij in een invulboek

Naast het invulboek zwangerschap staan in de shop ook diverse invulboeken die te maken hebben met het eerste jaar van de baby en de kraamvisite.

  • Babyboek. In ons babyboek vind je leuke en korte vragen over de baby die je snel kunt beantwoorden. Het invullen van dit babyboek is daarom makkelijk gedaan. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor de mooiste foto’s, mooie momenten, de leukste mijlpalen, de bevalling, de eerste weken en daarna ook iedere maand. Ben je benieuwd naar de inhoud? Bekijk een aantal pagina’s uit het boek hier.
  • Kraambezoekboek. In het kraambezoekboek vind je leuke en korte vragen die de kraamvisite eenvoudig kan beantwoorden. Leuk om terug te kijken wie er allemaal op kraamvisite is geweest en wat zij te vertellen hadden. Uiteraard is er genoeg ruimte voor foto’s van de baby samen met de kraamvisite. Ben je benieuwd naar de vragen die worden gesteld in het boek en naar de rest v van het kraambezoekboek? Klik dan hier om een aantal bladzijdes van het boek te bekijken.
  • Zwangerschapsboek. In het zwangerschapsboek kun je alles over je zwangerschap bijhouden. De periode is zo bijzonder, en het later (samen) nog eens teruglezen is heel bijzonder! In een zwangerschapsboek schrijf je gebeurtenissen van tijdens de zwangerschap die je zeker niet wil vergeten.

Voorbeeld: Hoe vul je een zwangerschapsboek in?

In de invulboeken beginnen we met korte vragen aan aanstaande papa en mama. Hoe kennen jullie elkaar? Wat vond je leuk aan elkaar?
Daarna komt natuurlijk dé test, en hoe je de zwangerschap bekend hebt gemaakt. Het bekend maken van de zwangerschap kan natuurlijk met onze leuke zwangerschapsaankondigingen. Ons zwangerschapsboek is net even anders als anderen. Dat komt omdat je in ons boek zelf kunt bepalen hoe vaak je een update geeft.
Dat vind je op de pagina’s: Je zit nu … weken en … dagen in mijn buik. Daar geef je zelf aan hoe je je voelt, wat je graag wilt delen en wat je happy moment van de week was. Heb je een keer een week dat het wat minder gaat en geen zin om dat in te vullen, dan sla je de week over en pak je het weer op zodra je daar zin in hebt. Het is helemaal aan jou!

De eerste afspraak bij de verloskundige komt natuurlijk in het boek terug. Wat vond je ervan om je kindje voor het eerst te zien op de echo? Ook hier kun je het het meest bijzondere moment beschrijven. De eerste afspraak bij de verloskundige is namelijk heel bijzonder!

Als je zwanger bent kun je ineens de gekste dingen lekker vinden, of ergens totaal geen zin meer in hebben. Juist die gekke dingen zijn leuk om te noteren, en later nog eens samen terug te lezen!

Natuurlijk komen de belangrijkste echo’s terug in dit boek, zoals bijvoorbeeld de 20 weken echo. Hoe is het gegaan? Wie waren erbij?

Het leukste in dit boek als je het ons vraagt is het namenlijstje van papa en het namenlijstje van mama en het deel waar papa aan het woord komt. Welke naam wordt het echt niet? En wat vinden jullie van elkaars verzonnen namen? Zeg eens papa, wat vond je van haar hormonen?

En dan is het zover: de bevalling! Hoe is deze begonnen? Hoe merkte je het? Wat was er bijzonder? Je sluit het boek af met je bevallingsverhaal. Er zijn voldoende pagina’s leeg zodat je jouw verhaal kunt opschrijven, bijzonder om het later terug te lezen.

Verras haar met een invulboek zwangerschap

Ons zwangerschapsboek pakken we altijd in!  Is jouw (schoon)dochter, vriendin of collega zwanger? Verras haar dan met het zwangerschapsdagboek van Hip&Mama Box. Je kunt een gratis kaartje bij je bestelling toevoegen. Met veel liefde schrijven wij jouw boodschap voor op het kaartje.

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.