Tekendozen

Tekendoos met naam
De mooiste tekendozen voor je kindje, gepersonaliseerd met naam.

Berg alle potloden, stiften en pennen op in een prachtige tekendoos met naam. . De houten tekenkisten zijn er in verschillende formaten en ontwerpen en zijn te personaliseren met een opdruk naar keuze.

Alle 25 producten

Tekendoos met naam

Deze bedrukken we met een leuke opdruk, en natuurlijk ook met naam. De gepersonaliseerde tekendoos heeft een afmeting van 27 cm x 16 cm x 6,5 cm (LxBxH).

Bewaar alle pennen en potloden in een tekendoos met naam

De tekendoos beschikt over 3 vakken, waar je alle pennen, potloden en andere knutselspulletjes in kunt bewaren. Perfect, want zo kun je alles van elkaar gescheiden houden.

 

De tekendoos met naam heeft handige vakjes voor alle pennen, potloden. 

Geen rondslingerende stiften en potloden meer door je hele huis. Alles geordend bij elkaar in de doos en rondslingerende pennen en stiften zijn verleden tijd. Uiteraard kun je ook andere tekenspullen zoals een puntenslijper, een gum, lineaal of lijm in de tekendoos bewaren.

Een tekendoos met naam als verjaardagscadeau

Is jouw kindje de hele dag druk aan het tekenen of heb je binnenkort een verjaardag is de jarige een echte kunstenar(es)? De tekendoos is een geweldig verjaardagscadeau voor een echte kunstenaar / kunstenares.

We hebben diverse ontwerpen, dus voor iedereen wat wils.

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.