Invulboeken

Voor elke mijlpaal een uniek invulboek! Ben je benieuwd naar de inhoud? Bekijk dan het inkijkexemplaar eerst! Kies voor een hardcover invulboek voor tijdens je zwangerschap, het eerste jaar of voor de kraamvisite. Nieuw zijn de boeken gepersonaliseerd met naam! Daarnaast vind je ook een grote collectie invulboeken voor de mooiste momenten samen met Oma of Opa&Oma.
Wanneer start jij met het bijhouden van alle mijlpalen?

Alle 111 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 111 producten

Een invulboek voor iedere mijlpaal 

Invulboeken voor de zwangerschap, baby’s en kinderen zijn een prachtige manier om de kostbare momenten van het vroege leven vast te leggen en te koesteren. Deze invulboeken hebben wij ontworpen om de (aanstaande) ouders te helpen herinneringen op te slaan, van de eerste lach tot de eerste stap, en alles daartussenin. De invulboeken zijn een onmisbaar onderdeel van het opgroeien van een kind. 

Verschillende invulboeken

Bij Hip&Mama Box shop je verschillende invulboeken voor verschillende bijzondere momenten. Op deze wijze kun je zoveel mogelijk herinneringen bewaren en koesteren. 

  • Zwangerschap invulboek: Hoera, je bent zwanger! Eén van de meest bijzondere dingen van het leven. Voor je het weet is deze bijzondere periode voorbij. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk alles blijven herinneren. Het zwangerschap invulboek biedt hiermee hulp en zorgt ervoor dat deze periode voelt als de dag van gisteren. 
  • Kraambezoek invulboek: Bij de kraamweek hoort kraamvisite! Familie en vrienden zijn nieuwsgierig naar het kleine wonder en komen het liefst allemaal langs. Door deze hectische periode is de kans aanwezig dat deze prachtige momenten aan je voorbij gaan. Geen paniek! In het kraambezoekboek vind je leuke en korte vragen voor de kraamvisite. Voeg foto’s toe om het boek nog meer tot leven te laten komen. Een prachtige manier om deze kraamperiode te koesteren. 
  • Baby invulboek: De lieve baby is geboren. Wat een feest! Ze zijn maar 1 keer zo klein. Om al deze bijzondere momenten te koesteren, is een baby invulboek ideaal. In het invulboek is er ruimte voor de mooiste foto’s, momenten en de leukste mijlpalen. Een dierbaar boek waar je later met trots op terug kan kijken. 
  • Uitsprakenboekje: Het is zover, de eerste woordjes beginnen te vloeien, maar niet altijd even soepel. Sommige woorden worden anders uitgesproken en/of verwisseld. De grappige uitspraken wil je natuurlijk zo lang mogelijk blijven herinneren. In het uitsprakenboekje kun je alle leuke uitspraken van je kindje opschrijven en bewaren. Een waardevol invulboek om later op terug te kijken! Wist je dat je het uitsprakenboekje zelfs kunt personaliseren met naam van je kindje?
  • Schoolfotoboek met naam: Je wilt het liefst dat ze zo lang mogelijk klein blijven, maar toch is daar het moment dat ze naar school gaan! In het schoolfotoboek kun je alle foto’s bewaren van de peuterspeelzaal tot groep 8. Leuk om de verandering te zien van je kindje! Bovendien zijn er diverse pagina’s te vinden over bijzondere mijlpalen op school. Denk hierbij aan de schoolreisjes en het kamp. 

Grote collectie invulboeken

De collectie invulboeken bestaat uit diverse ontwerpen, zowel gegraveerd als full-color. Waarbij het mogelijk is om beide versies te personaliseren met de namen van jouw kindje. Nóg persoonlijker en nog mooier!

De Mama-, Oma- en Opa, Oma & ik invulboek collectie

Naast de leuke boeken voor je kindjes mijlpalen hebben we ook een collectie leuke boekjes voor oma en invulboekjes voor opa & oma. Wist je dat Hip&Mama Box zelf de bedenker was van de invulboekjes voor oma? Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken, en dat is niet gek! Ze zijn ook zo leuk! Je kunt ze nu zelfs personaliseren met naam van je kindje.

Invulboeken zijn bijzonder

Invulboeken voor baby’s en kinderen zijn meer dan alleen een manier om herinneringen vast te leggen. De invulboeken bieden een unieke kans om de bijzondere momenten van het leven van je kind te bewaren en te delen. Of je nu een ouder bent die op zoek is naar een manier om deze kostbare momenten te bewaren, of op zoek bent naar het perfecte geschenk voor een nieuwe ouder, één ding is zeker, invulboeken zijn een tijdloze keuze die gekoesterd zal worden voor de komende generaties!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.