Memoryboxen

In een gepersonaliseerde memorybox kun je alle waardevolle herinneringen voor je kindje bewaren. Denk hierbij aan een geboortepakje, invulboeken, echofoto’s, een haarlokje en alles wat jij maar wilt bewaren. Je kunt kiezen uit meerdere formaten en designs.

Alle 151 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 151 producten

Gepersonaliseerde memorybox – kies uit meerdere formaten en ontwerpen of je eigen foto

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau voor je kindje? Dan is een gepersonaliseerde memorybox de perfecte keuze! Bij ons kun je kiezen uit diverse formaten en de mooiste designs of je eigen foto of geboortekaartje. Of je nu gaat voor een gegraveerd ontwerp of een full-color ontwerp, één ding is zeker: deze prachtige herinneringsbox zal gevuld worden met de mooiste herinneringen van je kindje.

Met onze gepersonaliseerde memoryboxen heb je de mogelijkheid om een echt persoonlijk cadeau te geven. Je kunt ervoor kiezen om de naam van je kindje op de box te laten graveren, waardoor het nog specialer wordt. Daarnaast heb je keuze uit verschillende formaten, zodat er altijd wel eentje bij jouw wensen past.

Wat het design betreft, hebben we een ruime selectie waaruit je kunt kiezen. Of je nu houdt van toffe jungle ontwerpen, vrolijke kleuren of juist een minimalistisch ontwerp, we hebben voor ieder wat wils. 

Een memorybox is een geweldig cadeau!

Een gepersonaliseerde memorybox is niet alleen een geweldig cadeau voor ouders, maar ook voor grootouders, peetouders of andere familieleden. Het is een prachtige manier om de bijzondere momenten en mijlpalen van je kindje vast te leggen en te bewaren voor de toekomst.

Nieuw: gepersonaliseerde memorybox met foto of geboortekaartje

Nieuw bij Hip&Mama Box is de memorybox met foto of met het ontwerp van het geboortekaartje. Prachtig!

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw gepersonaliseerde memorybox. Het is een cadeau dat gegarandeerd in de smaak zal vallen en waar je jarenlang plezier van zult hebben. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.