Muurcirkels

De mooiste muurcirkels voor de baby- en kinderkamer

Kies je voor een lieve tekst, of personaliseer je de cirkel met naam? Wat je ook kiest, ze zijn een echte eye-cather op de muur van de babykamer of kinderkamer.

Alle 16 producten

De mooiste muurcirkels voor de baby- en kinderkamer

Kies je voor een muurcirkel met lieve tekst, of personaliseer je de cirkel met naam? Wat je ook kiest, ze zijn een echte eye-cather op de muur van de babykamer of kinderkamer.

Het materiaal van de muurcirkels

Muurcirkel met naam 

Deze muurcirkels met naam zijn gemaakt van hout met een prachtige afwerking. Een luxe en tijdloos kraamcadeau om te geven, of een prachtig item om je eigen babykamer mee af te stijlen. Deze muurcirkels hebben een diameter van 25cm en zijn dan ook een echte eye-cather in de kamer. Deze muurcirkels worden door ons zelf met heel veel liefde en passie gemaakt. Daarom is personalisatie met naam en eventuele geboortedatum altijd mogelijk.

Muurcirkel met tekst

De muurcirkels zijn gemaakt van Forex, een hard en stevig en toch lichtgewicht materiaal. Maak gebruik van het meegeleverde hangertje, plak vast met dubbelzijdig tape of geef de muurcirkel een mooi plekje op een plankje of kastje. Deze muurcirkels hebben een diameter van 20cm. Het is niet mogelijk om deze muurcirkels te personaliseren.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.