Geboorteposters

Gepersonaliseerde geboorteposters op houten blok: een origineel cadeau dat altijd in de smaak valt!

Alle 7 producten

Gepersonaliseerde geboorteposters 

Hoera, de kleine baby is geboren! Om dit te vieren wil je de kersverse ouders natuurlijk verrassen met een prachtig cadeau. We got you! Bij Hip&Mama Box shop je de allermooiste gepersonaliseerde geboorteposters om de geboorte van een nieuw familielid te vieren.

Vind de perfecte gepersonaliseerde geboorteposter

Onze gepersonaliseerde geboorteposters zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, waarmee je de komst van de kleine kunt vieren. Of je nou houdt van schattige dieren of juist van het mooie sterrenbeeld. Voor iedereen zit er een leuke geboorteposter bij die helemaal past bij de pasgeboren baby. Je kunt eenvoudig de geboortegegevens invullen en wij verwerken deze in het ontwerp van de poster. Denk hierbij aan geboortegegevens als de naam, geboortedatum, gewicht en lengte. Mocht je iets missen aan deze geboortegegevens opties en had je dat graag nog wel op de geboorteposter gewild? Dan is dat geen probleem! Neem graag contact met ons op om samen te sparren over een eventuele toevoeging aan de geboorteposter:) 

Geboorteposter met foto 

Naast alle toffe ontwerpen is het zelfs mogelijk om een foto van de pasgeboren baby toe te voegen aan de geboorteposter. Het enige wat je hoeft te doen is de foto toe te voegen op de website en wij zullen deze vervolgens verwerken in het design. Hoe eenvoudig? 

Een uniek en bijzonder cadeau

Een gepersonaliseerde geboorteposter is niet alleen een geweldig cadeau om te geven aan de kersverse ouders, maar ook om zelf aan te schaffen voor jouw lieve pasgeboren baby. De geboorteposter zorgt voor een tastbare herinnering aan een bijzonder moment dat voor altijd gekoesterd zal worden. 

Onze posters zijn van hoogwaardig papier en worden vervolgens verwerkt op een mooi blok hout. De poster heeft een formaat van 20 x 30 cm en is maar liefst 1,8 cm dik. Op deze manier kan je de geboorteposter een mooi staand plekje geven op een kast, commode of ergens anders in het huis!

Ben je op zoek naar een ander kraamcadeau?

Dan ben je bij Hip&Mama Box op het juiste adres. Naast deze geboorteposter hebben we nog veel meer (gepersonaliseerde) cadeaus. Klik hier om naar de kraamcadeau pagina te gaan!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.