Houten kisten

Het allermooiste cadeau: een mooie herinneringskist met de naam van je kindje. Je kunt kiezen voor een gegraveerd of full-color ontwerp. Bekijk alle full color hier en alle gegraveerde varianten hier. Zo is er bijvoorbeeld een memorybox in ons leuke jungle thema, regenboog of hou het simpel en neutraal met een gegraveerd ontwerp met naam. Koester alle mijlpalen met een gepersonaliseerde herinneringskist.

Kies uit meerdere formaten en diverse designs. Bewaar het eerste pakje, het eerste mutsje, invulboeken, echo’s en nog veel meer in de herinneringskist. Alles bij elkaar op één plek, om voor altijd te bewaren! Een memorybox is een prachtig cadeau voor je eigen kindjes, maar ook een prachtig kraamcadeau!

Alle 193 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 193 producten

Geef een gepersonaliseerde herinneringskist cadeau!

Of shop een mooie gepersonaliseerde herinneringskist voor je eigen kindje. Kies uit meerdere formaten en diverse designs. Bewaar het eerste pakje, het eerste mutsje, invulboeken, echo’s en nog veel meer in de herinneringskist. Alles bij elkaar op één plek, om voor altijd te bewaren!

Koester alle mijlpalen met een herinneringskist!

Deze memorybox van hout is een mooie opbergbox voor alle waardevolle herinneringen van je kinderen. Het geboortekaartje, het geboortepakje, echofoto’s, haarlokjes en alles wat jij maar wilt bewaren. De inhoud zorgt voor een kist voor het leven. De herinneringskisten worden gegraveerd of bedrukt met een design naar keuze. Kies je voor het leuke thema Jungle Party, Bosdieren of Wildflowers? Er zijn ontzettend veel mooie ontwerpen te vinden in onze shop.

Personaliseer je memorybox naar wens

De mooiste memoryboxen, voor het bewaren van alle herinneringen van je kleintje. Kies uit meerdere formaten en diverse designs. Liever een ander lettertype of een andere wijziging in het ontwerp? Neem contact met ons op.

Een herinneringskist is origineel houten kraamcadeau

Een herinneringskist is het perfecte duurzame kraamcadeau. Deze bewaar je namelijk voor het leven! Het is ook mogelijk om de herinneringskist  te vullen met leuke producten en zo een geweldig kraamcadeau samen te stellen. Je kunt zelf de box vullen met leuke producten, maar wij hebben dit ook voor je gedaan. Bekijk de memoryboxen met inhoud hier.

Geef een leuke memorybox als kraamcadeau.

Kies uit meerdere formaten en de mooiste designs. Je kunt kiezen uit een gegraveerd ontwerp, of kies je voor een full-color ontwerp? Wat je ook kiest, de prachtige herinneringsbox wordt gevuld met de mooiste herinneringen van je kindje. 

De memorybox van hout is een mooie opbergbox voor alle waardevolle herinneringen van de kinderen.

Het geboortekaartje, het geboortepakje, echofoto’s, haarlokjes en alles wat jij maar wilt bewaren. De inhoud zorgt voor een kist voor het leven. De herinneringskisten worden geleverd met een design naar keuze. Je kunt alle opties zelf aangeven.

Tip: Vul de memorybox en geef een compleet kraamcadeau cadeau.

Het is ook mogelijk om de herinneringskist te vullen met leuke producten en zo een geweldig kraamcadeau samen te stellen. Je kunt zelf de box vullen met leuke producten, maar wij hebben er ook al een aantal kant-en-klaar samengesteld. Deze vind je hier.

Welke kies jij?

Kies je voor een gegraveerde memorybox? Dan kun kun je kiezen voor een box met schuifdeksel of klepdeksel. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Onze herinneringskisten met klepdeksel kunnen zowel gegraveerd als full color bedrukt worden. Wat je ook kiest, je start met het bewaren van herinneringen voor het leven!

Een memorybox kun je voor allerlei doeleinden gebruiken. Natuurlijk voor het bewaren van alle baby- en kinderitems, maar onze memoryboxen worden ook gebruikt als herinneringskist van een trouwdag, als herinneringskist voor sterrenkindjes of iemand anders die je dierbaar is en waar je mooie herinneringen van wilt bewaren.

Heb je een eigen ontwerp? Neem dan contact op met onze klantenservice. Samen kunnen we kijken of we het ontwerp kunnen drukken of graveren.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.