Vaderdag cadeau

De leukste gepersonaliseerde Vaderdag cadeau voor Papa en Opa

Alle 69 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 69 producten

Het leukste Vaderdag cadeau

Moederdag is net voorbij en dat betekent tijd om nu alle vaders in het zonnetje te zetten. Elk jaar is het weer goed nadenken wat voor Vaderdag cadeau je gaat geven. Je wilt een origineel cadeau geven en niet dat bierpakket of het shampoopakket wat je de jaren daarvoor ook al hebt gegeven. Bij Hip&Mama Box shop je de meest originele en unieke cadeaus voor Vaderdag! Dit jaar is het ons ook gelukt om een extra grote opa collectie samen te stellen!

Personaliseer de cadeautjes met namen van de (klein)kinderen

Om het Vaderdag cadeau af te maken is het mogelijk om veel producten uit de Vaderdag collectie te personaliseren met namen van zijn kleinkinderen. Op deze manier wordt het cadeau nog persoonlijker en unieker om te geven en te ontvangen. Voorbeelden van producten uit de Vaderdag collectie die gepersonaliseerd kunnen worden is de lunchbox, houten kaart, mok en nog veel meer!

Tips voor een origineel Vaderdag cadeau

Om het iets makkelijker te maken hebben wij voor jou een aantal favorieten uit de Vaderdag collectie op een rijtje gezet. Deze cadeaus zullen zeker in de smaak vallen bij opa en papa!

  • Hamer + zaag. De bestseller van vorig jaar is de houten zaag. Uiteraard is de zaag dit jaar weer verkrijgbaar. Naast deze zaag is de hamer nieuw in de collectie gekomen. De houten hamer kan gepersonaliseerd worden met namen van zijn (klein)kinderen!
  • Borrelplank | Met eigen tekst en naam. Deze borrelplank wordt het gezelligste borrelplankje op tafel. Daarnaast is het mogelijk om de borrelplank te personaliseren met namen van zijn (klein)kinderen. Het kan niet anders dan dat dit cadeau in de smaak valt 😉
  • Cadeauboxen voor opa/papa. Om papa of opa volledig te verrassen hebben wij ook verschillende cadeauboxen samengesteld. In deze cadeauboxen vind je verschillende producten uit onze Vaderdag collectie.
  • Schroevenbox ‘opa’s/papa’s klusbox’. In deze schroevenbox kan papa of opa al zijn schroeven netjes opbergen! Wanneer hij aan de slag gaat, heeft hij alles netjes geordend liggen.
  • Shirt Super papa. Dit shirt is het populairste artikel van de papa cadeau shop. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Met lange en korte mouwen. De papa van jouw kindje is natuurlijk zijn Superheld! Uiteraard is het shirt ook verkrijgbaar voor Super opa!

Shop nu een Vaderdag cadeau voor Papa en Opa!

Dus waar wacht je nog op? Bekijk de hele collectie voor papa en voor opa in de shop en ga papa én opa gegarandeerd verrassen met Vaderdag!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.