Meisjes

Shop het mooiste kraamcadeau voor een meisje in onze shop! Wij hebben alvast ready-to-gift cadeauboxen voor je samengesteld. Je kunt ook je eigen box samenstellen in onze shop of kiezen voor een kraamcadeautje. Weet je al wat je gaat kiezen? Wat het ook wordt, een kraamcadeau voor een meisje van Hip&Mama Box is een feestje om te geven én om te krijgen.
Wist je dat je al onze kraamcadeau boxen kunt personaliseren met haar naam? Zo bedrukken wij de cadeaubox met een design naar keuze en geef jij een cadeau voor het leven! Want in onze mooie luxe magneetbox bewaar je alle mooie herinneringen.

Alle 39 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 39 producten

Shop de leukste kraamcadeaus voor meisjes bij Hip&Mama Box

Ben je op zoek naar een origineel en uniek en leuk kraamcadeau voor een meisje? Vind de allermooiste cadeaus in onze shop. Kies een ready-to-gift cadeaubox, of stel je eigen box samen. Wij hebben alvast een collectie mooie boxen vooraf samengesteld, maar natuurlijk kun je ook zelf aan de slag. De webshop zit bomvol mooie items om een uniek en origineel kraamcadeau voor een meisje te maken.

Luxe cadeauboxen, gevuld met de mooiste merken

Onze cadeauboxen zijn gevuld met producten van o.a. Done by Deer, Little Dutch, Jollein, The Gift Label en Happy Horse.

Kraamcadeau voor in een meisje in zachte naturel kleuren!

Bij Hip&Mama Box vind je kraamcadeaus voor meisjes in de mooie (naturel) kleuren waaronder (oud)roze, blush, zand, caramel, nougat. Zachte en fijne tinten voor meisjes, gecombineerd met de mooiste houten items.

Luxe en duurzame verpakking

De cadeaubox is luxe en duurzaam. Na het unboxen kun je deze box gebruiken om de mooiste items van je kindje in te bewaren. Foto’s, eerste schoentjes, het geboortekaartje: stop al je mooie herinneringen in onze mooie bewaarbox. Kies voor een roze, roze/goud verpakking, de populaire regenboog verpakking of personaliseer de cadeaubox met naam en geboortedatum van de baby! Hip&Mama Box is altijd een feestje om te geven en om te krijgen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.