Meisjes

  • Kleur

  • Prijs

Shop het mooiste kraamcadeau box voor een meisje in onze shop! Wij hebben alvast ready-to-gift cadeauboxen voor je samengesteld. Je kunt ook je eigen box samenstellen in onze shop of kiezen voor een kraamcadeautje. Weet je al wat je gaat kiezen? Wat het ook wordt, een kraamcadeau voor een meisje van Hip&Mama Box is een feestje om te geven én om te krijgen.
Wist je dat je al onze kraamcadeau boxen kunt personaliseren met haar naam? Zo bedrukken wij de cadeaubox met een design naar keuze en geef jij een cadeau voor het leven! Want in onze mooie luxe magneetbox bewaar je alle mooie herinneringen.

Alle 37 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 37 producten

Kraamcadeau box meisje

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een pasgeboren meisje? Dan is een kraamcadeau box de ideale keuze! Deze geboorte cadeaubox meisje zit met leuke meiden kleuren en toffe producten die zowel de baby als de ouders zullen verrassen. De kraamcadeau box meisje is speciaal samengesteld om het leven van kersverse ouders gemakkelijker te maken. Het bevat alles wat ze nodig hebben in de eerste paar maanden, van praktische items tot schattige accessoires.

Boxen gevuld met de mooiste merken

Onze boxen zijn gevuld met producten van de mooiste merken. Denk bijvoorbeeld aan de leuke hydrofiele doeken van Jollein, schattige knuffeltjes van Happy Horse en sokjes van Little Dutch. Wij hebben producten van de mooiste merken om zo tot een luxe en kwalitatieve box te komen. 

Van een kraambox naar een luxe bewaarbox

De cadeaubox is luxe en dient als bewaarbox. Na het unboxen kun je deze box gebruiken om de mooiste items van je kindje in te bewaren. Foto’s, eerste schoentjes, het geboortekaartje: stop al je mooie herinneringen in onze mooie bewaarbox. Kies voor een roze, roze/goud verpakking, de populaire regenboogverpakking of personaliseer de cadeaubox met naam en geboortedatum van de baby! Hip&Mama Box is altijd een feestje om te geven en om te krijgen.

5 tips voor een leuke kraamcadeau box meisje


Wij begrijpen dat het moeilijk is om een keuze te maken uit het ruime aanbod aan kraamcadeauboxen meisje. Daarom hebben wij hieronder 5 tips opgesteld die jou wellicht verder op weg kunnen helpen!


Tip 1: Kraamcadeau meisje | Roze & Cream  (€39.95)

Eén van onze meest populaire kraamcadeau box voor een meisje is de kraamcadeau Cream & Roze. De cadeaubox is gevuld met de mooiste producten in prachtige roze tinten. De kraambox bevat een gepersonaliseerd naambord, spaarpot en een heerlijke badcape in de kleur cream. Een super mooi kant-en-klaar cadeau waar je mee kunt aankomen!

Tip 2: Kraamcadeau in houten kistje | Splash Pink (€44.95)

Hoe schattig is dit kraamcadeau in een houten kistje? In het kistje zit een romper en mutsje die je kunt personaliseren met de naam van de kleine. Daarnaast sluit de bovenkant van het kistje aan bij de binnenkant. Het leuke aan de bovenkant is dat je deze ook kunt personaliseren met de naam van de kleine. Ideaal om het kistje neer te zetten ter decoratie. Het kraamcadeau in houten kistje is verkrijgbaar in: spring flowers en regenboog

Tip 3: Kraamcadeau meisje – met naam (€39.95)

Deze box is een vrolijke mix van verschillende producten speciaal voor een meisje. De box bestaat uit schattige roze tinten. De box bevat een romper met naam, uitsprakenboekje en een spaarpotje. Een leuke box met decoratie en handige spullen. Een ideale combinatie als je het aan ons vraagt! 

Tip 4: Verrassingsbox (vanaf €32.50)

Kan je evengoed nog niet kiezen uit al onze samengestelde cadeauboxen? Dan begrijpen wij dat helemaal volledig! Daarom geven wij jou ook de optie om te kiezen voor een verrassingsbox. Het enige wat je hoeft te doen is de voorkeuren aan te geven en wij stellen de box samen. Op deze manier is het zowel een verrassing voor de ontvanger als voor jou! 

Dus als je op zoek bent naar het beste kraamcadeau voor een meisje, kies dan voor een kraamcadeau box meisje. Deze geboorte cadeaubox met leuke meiden kleuren en toffe producten zal zeker in de smaak vallen bij zowel de ouders als de kleine prinses!

Tip 5: Kraamcadeau neutraal in memorybox (€99.95)

Een gepersonaliseerde memorybox is een cadeau waar je jaren plezier van hebt. Hoe leuk is het dan om een gevulde memorybox cadeau te geven? De inhoud bestaat uit producten in verschillende naturel kleuren. Een cadeau wat altijd goed is en waarmee je mee kunt aankomen!

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.