Contact

Update 24 maart

Door de situatie rondom het Corona virus is ons team niet op volle sterkte. Dit betekent dat de verzending van jouw pakketje iets langer kan duren dan je normaal van ons gewend bent. Ook kan het zijn dat een reactie op de mail langer duurt. Wij doen ons uiterste best zo snel mogelijk iedereen te beantwoorden! 

Voor vragen mbt levertijd: wij kunnen hier in deze abnormale situatie geen inschatting over maken. Ook bij de bezorgdiensten hebben ze te maken met een beperkte bezetting. Houdt rekening met een dag vertraging. Help ons een handje, en mail ons niet direct als het een dag langer duurt. Zo kunnen wij onze focus leggen op het maken van jullie mooie bestellingen!

Onze klantenservice werkt zo veel mogelijk thuis en daarom willen we je vragen contact op te nemen via de mail bij vragen. Ons mailadres is [email protected].

Heb je een vraag over je bestelling of wil je hulp bij het bestellen? Veel van de veelgestelde vragen hebben wij al beantwoord. Staat jouw vraag hier niet tussen? We helpen je graag!

Zijn wij online op de chat? Dan chatten we graag met je. Het komt weleens voor dat we je berichtje toch missen. Je kunt dan ook via het contactformulier hieronder contact met ons opnemen. Je kunt ons ook een berichtje via Social Media sturen.

Heb je een vraag over een reeds geplaatste bestelling? Stuur dan een reply op de orderbevestiging. Dan hebben wij direct alle gegevens bij de hand.

Winkel Hip&Mama Store

Adresgegevens:

Hip&Mama Box
Zandvaart 37a
1764 NK Breezand

Openingstijden:
Ma-vrij 10.00 – 17.00 uur
Za: 10.00 – 13.00 uur.
Zon- &Feestdagen gesloten

Ophalen van je bestelling kan in overleg. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling klaar staat.

Telefoon: (+31) 085-0655483 (gedurende de maatregelen van het RIVM zijn wij telefonisch niet bereikbaar!) Wij willen je vragen een e-mail te sturen. Dit werkt het snelste, en voor ons het overzichtelijkst:

[email protected]

KVK-nummer: 68197225
BTW nummer: NL002092488B37
Bank: NL02RABO0317495666

Facebook: @hipenmamabox en @hipenmamastore
Instagram: @hipenmamabox

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.