Over ons

Dit ben ik! De eigenaresse van Hip&Mama Box! 

Ik ben dol op (baby)shoppen, chocola, zon, reizen, uit lunchen, het strand, Scandinavische interieurstyling, de VTwonen, de LINDA, woonwinkels bezoeken, BBQ’en, goede series kijken en dagdromen over de toekomst. Maar het meest dol ben ik op Bart en onze dochters Tess (2) en Saar (0). 

Met heel veel liefde selecteer ik alle producten, bedenk ik nieuwe producten en beheer ik al onze Social Media kanalen. Maar omdat Hip&Mama Box zó ontzettend hard groeit zijn wij tegenwoordig met een team van vier! Bernadette pakt bestellingen in, zorgt voor voldoende voorraad, helpt jou met al je vragen en zorgt voor veel gezelligheid op kantoor. Sylvana en Maartje zijn de inpaktoppers! Met z’n vieren zorgen wij ervoor dat elke bestelling een feestje is om te geven en om te krijgen.

Wil je graag persoonlijk contact met ons? Stuur een berichtje en we helpen graag verder! Wil je meer weten over Hip&Mama Box of over mij? Volg ons dan op Social Media. Zo zal ik jullie natuurlijk regelmatig een update geven over mijn zwangerschap!
Facebook: @hipenmamabox
Instagram: @hipenmamabox (of klik op de link onderaan iedere pagina)

Tot snel?

Liefs,
Carola

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.