Over ons

Welkom bij Hip&Mama Box!

Mijn naam is Carola en ik ben de trotste eigenaresse van Hip&Mama Box. Met heel veel liefde selecteer ik alle producten, bedenk ik nieuwe producten en zorg ik er voor dat we steeds bekender worden binnen Nederland en België. Omdat Hip&Mama Box zó ontzettend hard groeit zijn wij tegenwoordig met een team van 15 vrouwen! Ik stel ze graag aan jullie voor:

Mijn rechterhand is Angela. Zij is de alleskunner en zorgt ervoor dat alle artikelen tijdig binnen komen, alle bestellingen zo snel mogelijk verstuurd worden en helpt bij het samenstellen van nieuwe collecties.

Op onze klantenservice werkt Suzan. Zij is aanwezig op ma-di-do en vrijdag. Op woensdag is zij vrij maar dan is Sylvana er wel. Zij beantwoorden alle e-mails, de chat op de site en helpen je met alle vragen.

Om alles in goede banen te leiden is daar Eva, onze projectmanager.
Onze in-house designer is Lisa zij maakt de mooiste creaties in full colour design én met foto producten. Zij ondersteund daarnaast onze productie collega’s.

Ons team van Productie maakt de allermooiste creaties van hout. Het personaliseren van producten is ontzettend populair en dat is niet voor niets. Zo geef je altijd een persoonlijk cadeau. Ons team van Productie bestaat uit Sylvana, Suzanne, Jaleesa en Suzan.

In ons magazijn werken Winnie, Esther en Demi. Met heel veel liefde worden alle bestellingen door dit top-team verwerkt en met liefde ingepakt. Een vloeitje, stickertje, kaartje…alles om jou te laten stralen. Want Hip&Mama Box is en blijft een feestje om te geven en om te krijgen.

Wil je graag persoonlijk contact met ons? Stuur een berichtje en we helpen graag verder! Wil je meer weten over Hip&Mama Box of over mij? Volg ons dan op Social Media.
Facebook: @hipenmamabox
Instagram: @hipenmamabox (of klik op de link onderaan iedere pagina)

Liefs,
Carola

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.