Over ons

Dit ben ik! De eigenaresse van Hip&Mama Box! 

Met heel veel liefde selecteer ik alle producten, bedenk ik nieuwe producten en zorg ik er voor dat we steeds bekender worden binnen Nederland en België. Omdat Hip&Mama Box zó ontzettend hard groeit zijn wij tegenwoordig met een team van 22 vrouwen! Ik stel ze graag aan jullie voor:

Mijn rechterhand is Angela. Zij is de alleskunner en zorgt ervoor dat alle artikelen tijdig binnen komen, alle bestellingen zo snel mogelijk verstuurd worden en helpt bij het samenstellen van nieuwe collecties.

Cynthia beheert alle Social Media kanalen en is steeds op zoek naar leuke samenwerkingen.

Op onze klantenservice werken Kim, Kim en Suzan. Zij beantwoorden alle e-mails, de chat op de site en helpen je met alle vragen.

In ons magazijn werken Kim (de 3e Kim), Stephanie, Deirdre, Britt, Sanne, Jessica, Sara, Sofie, Djuna, Lindy, Sylvana, Winnie, Suus, Jet, Sasja en Jaleesa. Met heel veel liefde worden alle bestellingen door dit top-team verwerkt en met liefde ingepakt. Een vloeitje, stickertje, kaartje.. Alles om jou te laten stralen. Want Hip&Mama Box is en blijft een feestje om te geven en om te krijgen.

Wil je graag persoonlijk contact met ons? Stuur een berichtje en we helpen graag verder! Wil je meer weten over Hip&Mama Box of over mij? Volg ons dan op Social Media.
Facebook: @hipenmamabox
Instagram: @hipenmamabox (of klik op de link onderaan iedere pagina)

Liefs,
Carola

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 50,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in je winkelmand.