Over ons

Dit ben ik! De eigenaresse van Hip&Mama Box! 

Ik ben dol op (baby)shoppen, chocola, zon, reizen, uit lunchen, het strand, de VTwonen, de LINDA, woonwinkels bezoeken, BBQ’en, goede series kijken en dagdromen over de toekomst. Maar het meest dol ben ik op Bart en onze dochters Tess (3) en Saar (1). 

Met heel veel liefde selecteer ik alle producten, bedenk ik nieuwe producten en beheer ik al onze Social Media kanalen. Maar omdat Hip&Mama Box zó ontzettend hard groeit zijn wij tegenwoordig met een team van 10 vrouwen! Ik stel ze graag aan jullie voor:

Mijn rechterhand is Angela. Zij is de alleskunner en zorgt ervoor dat alle artikelen tijdig besteld worden, alle bestellingen zo snel mogelijk verstuurd worden en helpt bij het samenstellen van nieuwe collecties.

Op onze klantenservice werken Kim en Suzan. Zij beantwoorden alle e-mails, de chat op de site en helpen je met alle vragen.

De toppers voor het inpakken zijn Sylvana, Debbie en Stephanie. Van iedere bestelling maken zij een feestje

Kim, Kim (en samen met Kim van de klantenservice zijn zij K3), en Dionne bedrukken alle shirts en lakens. Ook zij helpen bij het inpakken.

Wil je graag persoonlijk contact met ons? Stuur een berichtje en we helpen graag verder! Wil je meer weten over Hip&Mama Box of over mij? Volg ons dan op Social Media.
Facebook: @hipenmamabox
Instagram: @hipenmamabox (of klik op de link onderaan iedere pagina)

Liefs,
Carola

Ons motto: iedere bestelling is een feestje om te geven én om te krijgen! En dat zie je!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.