Cadeaubox

Een baby cadeaubox is het leukste kraamcadeau! De allermooiste cadeauboxen vind je hier. Filter op kleur en prijs om de selectie meer te verfijnen. Onze box is een duurzaam en origineel cadeau.

Onze baby cadeaubox is een luxe witte magneetbox, met een leuk stipjes ontwerp aan de binnenkant en een witte buitenkant. We hebben hiervoor gekozen zodat de ontvanger de box na het uitpakken ook kan gebruiken om de mooiste producten in kan gaan bewaren. Duurzaam en origineel dus! Kies je voor een cadeaubox uit de shop? De prijs voor een sleeve zit bij de prijs in. Je kunt tegen een meerprijs ook kiezen voor een opdruk met naam. Daar maak je echt indruk mee!

Alle 55 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 55 producten

Een baby cadeaubox is een uniek en origineel kraamcadeau pakket

Ben je op zoek naar een origineel en uniek kraamcadeau voor een bevallen vriendin, familielid of collega? Shop dan een baby cadeaubox van Hip&Mama Box.
Neem snel een kijkje in onze shop, gevuld met de mooiste producten & merken. Ben je op zoek naar een kant en klare kraamcadeaubox voor een pasgeboren baby? Neem dan snel een kijkje in ons uitgebreiden cadeau box assortiment!

Verstuur je baby cadeaubox rechtstreeks

Ben je niet in de gelegenheid om het cadeau zelf langs te brengen? Wij pakken alle cadeau’s altijd leuk in en kunnen het rechtstreeks naar de (kersverse) ouders versturen met een handgeschreven kaartje!

Een baby cadeaubox is een duurzaam kraamcadeau 

Na het unboxen kun je deze box gebruiken om de mooiste items van je kindje in te bewaren. Foto’s, eerste schoentjes, het geboortekaartje: stop al je mooie herinneringen in onze mooie bewaarbox. Onze luxe cadeaubox is een witte magneetdoos, met een lief stipjes ontwerp aan de binnenkant. Je kunt de cadeaubox nu ook personaliseren met naam! Een box voor het leven! 

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.