Memorybox met foto of geboortekaartje

Memorybox eigen foto of geboortekaartje

49,9567,95

Deze gepersonaliseerde memorybox is een cadeau waar je jaren plezier van hebt. Shop je hem voor jezelf of voor iemand anders? ❤️

Upload een foto van minimaal 15MB (fotoblokken) of 25MB (memorybox) voor het mooiste resultaat

Warnings

Je eigen cadeaubox samenstellen? Klik hier voor meer info.
  • Verzending in 1-2 werkdagen.
  • Met liefde samengesteld en gemaakt ❤️

     

  • Gratis verzending bij besteding vanaf 75,-

  • Een feestje om te geven én om te krijgen!

  • Verstuur rechtstreeks | Wij sturen geen factuur of pakbon mee met het cadeau

97 % van de klanten beveelt ons aan. Lees hier alle reviews

Verras met een uniek kraamcadeau: laat het geboortekaartje afdrukken op hout

Op zoek naar een origineel kraamcadeau met geboortekaartje? Hip&Mama Box biedt nu de mogelijkheid om het geboortekaartje of een mooie foto af te laten drukken op hout. Kies bijvoorbeeld voor een memorybox met het geboortekaartje afgedrukt erop. Zo creëer je een uniek foto cadeau dat de kersverse ouders zeker zullen koesteren.

Eigen foto afdrukken op hout

Naast het afdrukken van een geboortekaartje, kun je bij Hip&Mama Box ook je eigen foto afdrukken op hout. Kies je mooiste foto en laat deze vereeuwigen op een houten memorybox. Een persoonlijk foto cadeau dat een leven lang meegaat.

Duurzaam en stijlvol kraamcadeau

Door te kiezen voor een kraamcadeau met geboortekaartje of foto afgedrukt op hout, kies je niet alleen voor een uniek cadeau, maar ook voor een duurzaam product. De houten items van Hip&Mama Box zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan jaren mee. Een stijlvol foto cadeau dat perfect past in ieder interieur.

Wil jij ook een geboortekaartje afdrukken op een houten item? Bekijk dan snel de mogelijkheden bij Hip&Mama Box en verras de kersverse ouders met een origineel kraamcadeau!

Kwaliteitscontrole

De memorybox met foto of geboortekaartje is een product voor het leven, wij helpen je daarom ook graag wanneer je twijfelt over de kwaliteit van de foto of het bestand van je geboortekaartje. Omdat wij alleen de allermooiste memoryboxen willen leveren, is het belangrijk dat je een zo goed mogelijk kwaliteit foto bij ons aanlevert. Een foto dient minimaal 15MB of 300DPI te zijn. Wil je graag het ontwerp van het geboortekaartje? Lever dan het digitale ontwerp bij ons aan. Een foto van het kaartje is helaas van onvoldoende kwaliteit. Let op: wij kunnen geen goudfolie/koperfolie printen.

Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met onze klantenservice via de e-mail: [email protected] en stuur het bestand in de bijlage mee. Onze ontwerpers controleren graag de kwaliteit alvorens je bestelt.

Doelgroep

, ,

Merk

Variant

Klepdeksel klein 30x20x14,5), Klepdeksel groot 40x30x13, Klepdeksel XL 40x30x23

Variant box

Full-color

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.