Herinneringskist

Koester alle mijlpalen en herinneringen aan de baby- en kindertijd met een herinneringskist. Geef een leuke memorybox als kraamcadeau. Kies uit meerdere formaten en de mooiste designs.

Afmetingen van onze herinneringskisten

De houten herinneringskisten zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
Klein 20 x 30 x 13 cm
Groot: 40 x 30 x 13 cm
XL : 40 x 30 x 23 cm

Alle 148 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 148 producten

Koester alle herinneringen met een herinneringskist

Koester alle mijlpalen en herinneringen aan de baby- en kindertijd met één van onze gegraveerde- of full color houten memoryboxen. Geef een leuke memorybox als kraamcadeau. Kies uit meerdere formaten en de mooiste designs.

De geboorte van je baby, een huwelijk of het overlijden van een dierbare. Het zijn grote gebeurtenissen. Om al die bijzondere momenten te bewaren, maakt Hip&Mama Box deze mooie houten herinneringskisten. Iedere herinneringskist wordt speciaal voor jou gemaakt. Je kunt kiezen voor een gegraveerd ontwerp of een mooi full color ontwerp. Naar wens kunnen we jouw wensen vervullen. Neem contact met ons op voor vragen en de mogelijkheden.

Een herinneringskist is een mooie opbergbox voor waardevolle herinneringen

Deze herinneringskist van hout is een mooie opbergbox voor alle waardevolle herinneringen van de kinderen. Het geboortekaartje, het geboortepakje, echofoto’s, haarlokjes en alles wat jij maar wilt bewaren. De inhoud zorgt voor een kist voor het leven. De herinneringskisten worden geleverd met een design naar keuze. Je kunt alle opties zelf aangeven.

Een herinneringsbox is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te geven.

Vul de herinneringskist met producten

Het is ook mogelijk om de herinneringskist te vullen met leuke producten en zo een geweldig kraamcadeau samen te stellen. Je kunt zelf de box vullen met leuke producten, maar wij hebben er ook al een aantal kant-en-klaar samengesteld.

Afmetingen van onze herinneringskisten

De houten herinneringskisten zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  1. Klein 20 x 30 x 13 cm
  2. Groot: 40 x 30 x 13 cm
  3. XL : 40 x 30 x 23 cm
Snelle levering

Wij verzenden onze herinneringskist zeer snel! De full color ontwerpen hebben circa 24 uur productietijd. Voor een gegraveerd model geldt een minder lange productietijd. Heb je spoed? Neem dan contact met ons op en dan regelen we dat je order zo snel mogelijk verzonden wordt en met spoed behandeld wordt.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.