Kraambezoek

Het allermooiste kraambezoekboek vind je bij Hip&Mama Box! Met meer dan 20 verschillende ontwerpen is er altijd een ontwerp dat bij jou past. 

Je vindt in onze shop een kraamboek met naam full-color op hout kraambezoekboeken en gegraveerde invulboeken.

Alle 20 producten

De inhoud van het kraambezoekboek van Hip&Mama Box

In het begin van het boek is er natuurlijk ruimte voor een mooie foto van de kleine. We starten dan ook met “Hallo wereld, dit ben ik”. Natuurlijk komen er details voor van je kindje zoals de geboortedatum, gewicht, haarkleur en een aantal fotomomentjes uit de kraamtijd.

Daarna komt de pagina “Op mijn geboortedag”, met o.a. de prijs van een brood, het liedje op nr.1 en het belangrijkste nieuws in het land. Dit is superleuk om later samen nog eens door te lezen en wellicht ook om samen om te lachen. Mama en papa komen aan het woord en als er een grote broer of zus is dan kun je hier ook een leuke foto samen plaatsen.

De kraamverzorgster en verloskundige hebben een eigen pagina met een aantal leuke vragen in het kraamboek.

Meet my family

De eerste pagina’s voor het kraambezoek zijn voor de familie, met een fotomomentje, wijze raad, en leuke vragen zoals “toen papa en mama vertelde dat jij er aan kwam dacht ik?” Simpel en leuk, zonder veel poespas. Er zijn 12 pagina’s in te vullen.

Meet my friends

Dit deel van het kraambezoekboek is groter en wordt ingevuld door alle vrienden, familie en kennissen. De pagina is zowel door 1 als meerdere personen in te vullen (handig als je met elkaar op kraamvisite gaat). De volgende vragen komen voor:

  • Zo ken ik jou / zo kennen wij jou
  • Ik vind jou / wij vinden jou
  • Mijn cadeautje voor jou is / ons cadeautje voor jou is
  • En het allerleukste deel: wijze raad voor mijn ouders

Achterin het boek is ruimte voor foto’s van het kraambezoek, maar je kunt dit ook leeg laten. Uiteraard kun je de pagina’s die leeg blijven ook zelf verwijderen. Pas het kraamboek eenvoudig aan naar jouw wens.

Inkijkexemplaar van ons kraambezoekboek

Wil jij graag weten hoe het kraambezoekboek van Hip&Mama Box er van binnen uitziet? Bekijk het inkijkexemplaar hier.

Het mooiste invulboek voor je kraambezoek shop je bij Hip&Mama Box. Ons kraambezoekboek is opgedeeld in 2 gedeeltes; meet my family & meet my friends

Het kraambezoek boek met naam is 80 pagina’s dik.

Details kraambezoekboek

  • 80 pagina’s
  • 21x21cm
  • Kraamboek cover van hout of full-color

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.