Babyshower

Organiseer een originele babyshower door het toevoegen van mooie decoratie en het geven van bijzondere cadeautjes. Wedden dat het een babyshower wordt om nooit meer te vergeten!

Alle 26 producten

Originele babyshower – decoratie en cadeautjes 

Wat spannend, je dochter, vriendin, tante et cetera wordt moeder! Om dit te vieren kan een originele babyshower natuurlijk niet ontbreken. Een babyshower is een speciale gelegenheid om te vieren dat zij een moeder wordt en de ideale gelegenheid om haar te verwennen met leuke cadeautjes. Bij Hip&Mama Box vind je decoratie en verschillende cadeauboxen die speciaal ontwikkeld zijn voor de babyshower. 

Decoratie voor de babyshower. 

Decoratie/versiering. Op de babyshower zijn veel mensen aanwezig die je liefhebt. Een babyshower wordt niet elke dag georganiseerd, dus je wilt deze dag zo lang mogelijk blijven herinneren. Met onze gastenboeken, kunnen de gasten van de babyshower een lief woordje schrijven. Naast de gastenboeken moet er ook heerlijk gegeten kunnen worden. Op het serveerplankje kunnen de lekkerste hapjes geserveerd worden. Op het serveerplankje staat de tekst ‘It’s your babyshower’ Perfect om de high tea tafel aan te kleden. 

Verras haar met een origineel babyshower cadeau

Cadeauboxen. Bij de babyshower wil je natuurlijk de mooiste babyshower cadeaus geven. Wat kun je nou beter geven dan een goed gevulde cadeaubox? Bij Hip&Mama Box shop je allerlei cadeauboxen om de aanstaande moeder mee te verrassen. Kan je niet kiezen uit de cadeauboxen? Dan helpen wij jou graag! Zo kun je ook kiezen voor een verrassingsbox. Jij geeft de voorkeuren aan en wij doen de rest. Zo is het niet alleen voor de aanstaande moeder een verrassing, maar ook voor jou. 

De meest originele babyshower organiseer jij 

Met de decoratie en cadeauboxen zorg je ervoor dat het een babyshower wordt om nooit meer te vergeten. Ons wisselende assortiment met aankleding en cadeauboxen zorgen voor een originele babyshower. Verras de mama to be met een persoonlijke tint. 

Dus, als je op zoek bent naar ideeën voor een originele babyshower, vergeet dan niet om creatief te zijn met decoratie en cadeaus. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.