Cadeauboxen

Verras haar met de mooiste babyshower cadeaus! Een dag waar zij het nog lang over gaat hebben…

Alle 20 producten

Babyshower cadeaus: een feest voor een nieuw leven 

De babyshower wordt vaak georganiseerd om de aanstaande moeder nog eens in het zonnetje te zetten tijdens de laatste loodjes van de zwangerschap. Een babyshower is een geweldige manier om de moeder te verrassen en te verwennen. Nodig al haar dierbaren uit en maak er een feestje van dat zij niet snel zal vergeten… 

Cadeauboxen 

Om de aanstaande moeder een hart onder de riem te steken kan een babyshower cadeau niet ontbreken. De cadeauboxen zijn speciaal samengesteld voor de aanstaande moeder. De producten in de boxen zullen haar voorbereiden op de komst van de kleine. Er is keuze vanaf een kleine box tot een XL box. Dit biedt ook mogelijkheden om een box te geven namens haar dierbaren. Makkelijk en leuk! Wedden dat zij verrast zal zijn bij het openen van de cadeaubox.

Verrassingsboxen 

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een verrassingsbox. Zoals de naam al aangeeft is deze box een echte verrassing. Jij geeft de voorkeuren aan en wij zullen de box samenstellen. Zo is het niet alleen een verrassing voor de aanstaande moeder, maar ook voor jou! Een origineel babyshower cadeau dus. Er is keuze van een kleine box tot een XL box

Gebruik de cadeaubox als bewaarbox 

Na het unboxen kan deze box gebruikt worden om de mooiste items van je kindje in te bewaren. Denk hierbij aan de foto’s, eerste schoentjes, het geboortekaartje en nog veel meer. Stop al je mooie herinneringen in onze mooie bewaarbox en maak er een box van voor het leven. Ontzettend leuk om hier later op terug te kijken!

Organiseren van een babyshower

Het organiseren van een babyshower is een geweldige manier om de aanstaande moeder een hart onder de riem te steken en haar te ondersteunen in deze speciale fase in haar leven. Het zal haar goed doen om haar dierbaren allemaal nog te zien voor de bevalling. Dus waar wacht je nog op? Geef een originele babyshower en verras haar met de leukste babyshower cadeaus!

Babyshower en nog meer…

Naast diverse babyshower cadeaus kan mooie aankleding niet ontbreken. Bij Hip&Mama Box shop je ook allerlei decoratie om de babyshower zo mooi mogelijk te versieren. Ben je benieuwd naar alle babyshower cadeaus en decoratie? Klik dan hier om een kijkje te nemen! 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.