Decoratie babyshower

  • Prijs

Maak de babyshower bijzonder en nóg persoonlijker met de mooie decoratie van Hip&Mama Box

Alle 6 producten

Babyshower decoratie: verras en verwen de aanstaande moeder

Wat bijzonder dat zij binnenkort moeder wordt. Een babyshower is een bijzondere gelegenheid om de aanstaande moeder te vieren en in het zonnetje te zetten voordat de baby arriveert. Hierbij is een belangrijk onderdeel de decoratie. Door het toevoegen van de juiste versiering maak je van de babyshower echt een feestje en extra speciaal. Bij Hip&Mama shop je unieke babyshower decoratie. Met de gepersonaliseerde producten maak je het tot een babyshower met een gouden randje.

Onvergetelijke momenten creëren

Wat zal de aanstaande moeder verrast zijn bij het zien van al haar dierbaren. Er zullen hoe dan ook mooie herinneringen worden gemaakt. Om deze herinneringen voor altijd vast te leggen, shop je bij Hip&Mama Box gastenboeken. In deze boeken kunnen de gasten van de babyshower een lief woordje schrijven. Leuk om later op terug te kijken. De boeken hebben een houten gegraveerde voorkant. 

Heerlijk eten op de babyshower

Naast de mooie decoratie kan heerlijk eten niet ontbreken. Serveer de lekkerste hapjes op een speciaal serveerplankje. Op het plankje staat de tekst ‘it’s your babyshower’. Deze kan zij na de babyshower een mooi plekje in huis geven! 

Op zoek naar een cadeau?

Naast de mooie decoratie is het ook leuk om de aanstaande moeder te verrassen met de mooiste babyshower cadeaus! Bij Hip&Mama Box shop je verschillende babyshower cadeaus om de aanstaande moeder in het zonnetje te zetten! Klik hier om een kijkje te nemen..

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.