Aankondiging kistjes

  • Prijs

Aankondiging van de zwangerschap
Ben je op zoek naar iets origineels van de aankondiging van jullie zwangerschap? Geef een aankondigingskistje cadeau, gevuld met een prachtige boodschap! Je vindt het kistje in diverse ontwerpen, zoals bijvoorbeeld Baby Coming, We’re expecting en Baby op Komst. Hiermee kun je bijvoorbeeld je zwangerschap aan iedereen bekend maken.

Wil je iemand speciaal verrassen? Kies dan voor een aankondigingskistje voor o.a.: Papa, Oma, Opa, Oom, Tante, Oom & Tante en Opa & Oma. Heb je een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op. We kunnen het schijfje ook personaliseren naar wens. Natuurlijk kun je er voor kiezen om de aankondiging te personaliseren met de uitgerekende maand en jaar. Dat maakt het zelfs nóg leuker!

Alle 15 producten

De leukste aankondiging zwangerschap!

Ben je op zoek naar iets origineels van de aankondiging van jullie zwangerschap? Geef een aankondigingskistje cadeau, gevuld met een prachtige boodschap!

Een aankondiging van de zwangerschap voor de hele familie.

Je kunt kiezen voor diverse varianten, waaronder: Baby coming, baby op komst, we’re expecting, je wordt oma, je wordt opa, jullie worden opa&oma, je wordt tante, je wordt oom, jullie worden oom en tante, wil jij mijn meter zijn en wil jij mijn peter zijn. Dit is dé aankondiging van de zwangerschap voor iedereen die je lief is!

Natuurlijk kun je er voor kiezen om de aankondiging te personaliseren met de uitgerekende maand en jaar. Dat maakt het zelfs nóg leuker!

Deze aankondiging van de zwangerschap is een bijzonder cadeau in een kistje.

Het kistje kun je natuurlijk bewaren en gebruiken voor de leuke herinneringen samen. Maak bijvoorbeeld mooie foto’s samen en bewaar ze voor altijd in het kistje.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.