Aankondiging kistjes

  • Kleur

  • Prijs

Aankondiging van de zwangerschap
Ben je op zoek naar iets origineels van de aankondiging van jullie zwangerschap? Geef een aankondigingskistje cadeau, gevuld met een prachtige boodschap! Je vindt het kistje in diverse ontwerpen, zoals bijvoorbeeld Baby Coming, We’re expecting en Baby op Komst. Hiermee kun je bijvoorbeeld je zwangerschap aan iedereen bekend maken.

Wil je iemand speciaal verrassen? Kies dan voor een aankondigingskistje voor o.a.: Papa, Oma, Opa, Oom, Tante, Oom & Tante en Opa & Oma. Heb je een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op. We kunnen het schijfje ook personaliseren naar wens. Natuurlijk kun je er voor kiezen om de aankondiging te personaliseren met de uitgerekende maand en jaar. Dat maakt het zelfs nóg leuker!

Alle 14 producten

Een speciale aankondiging zwangerschap

Gefeliciteerd, jullie zijn in verwachting! Wat een prachtig nieuws, dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan iedereen vertellen. Hier wil je natuurlijk een mooi momentje van maken! Met de aankondigingkistjes kun je aan iedereen dit nieuws vertellen op een bijzondere wijze. Een leuke verrassing met een prachtige boodschap….

Inhoud originele aankondiging zwangerschap 

Wat is een aankondigingskistje? Dat zullen wij even in het kort toelichten! Het aankondigingskistje is een kistje dat bestaat uit prachtig nieuws. Het kistje is gemaakt van hout en bevat een gegraveerd hartje aan de bovenkant. Daarnaast is er een gouden slotje te vinden om het slotje eenvoudig te openen en te sluiten. In het kistje zit een schijfje met tekst. Wanneer iemand het kistje opent, valt het oog meteen op het schijfje waarop het prachtige nieuws van de zwangerschap bekend staat. Een super leuke bekendmaking van de zwangerschap dus! Kleine tip: je kunt het kistje meerdere keren gebruiken voor de bekendmaking. 

Afmetingen van het aankondigingskistje + schijfje 

Benieuwd hoe groot het aankondigingskistje is? Lees dan hieronder de afmetingen!

Afmetingen kistje 10,5 cm x 10,5 cm x 5,8 cm. 
Afmeting schijfje Ø 8,5cm

Een aankondiging van de zwangerschap voor de hele familie

Je kunt kiezen uit verschillende varianten van de aankondigingskistjes, waaronder: baby coming, opa & oma, oom & tante, baby op komst, wil jij mijn meter zijn, wil jij mijn peter zijn. Voor iedere (familie)band zit er wel wat tussen. Welke kies jij? 

Aankondiging zwangerschap inclusief datum 

Uiteraard is het ook mogelijk om de uitgerekende datum en het jaartal toe te voegen aan het schijfje in het aankondigingskistje. Dat maakt het nog persoonlijker en unieker! Dit is een optionele keuze, dus je kunt kiezen waar jullie je het beste bij voelen.  

Liever een andere tekst? 

Wil je toch liever een andere tekst op het schijfje van het aankondigingskistje? Neem dan contact op met [email protected] om de mogelijkheden te bespreken! Wij zijn flexibel en denken graag met je mee, dus schroom niet om ons te mailen met een vraag. 

Bewaar het aankondigingskistje voor mooie foto’s

Het kistje kun je natuurlijk bewaren gebruiken voor de leuke herinneringen die samen zijn/worden gemaakt. Maak leuke foto’s samen en bewaar deze voor altijd in het kistje. 

Opzoek naar een andere aankondiging zwangerschap?

Dan hebben goed nieuws! Naast deze aankondigingskistje hebben wij  nog veel meer verschillende manieren om de zwangerschap aan te kondigen. Klik hier voor alle zwangerschapsaankondigingen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.