Grote broer/zus

  • Kleur

  • Prijs

Ik word grote broer! Ik word grote zus! Ben je op zoek naar een leuke manier om aan te kondigen dat jouw kindje grote zus of grote broer gaat worden? De leukste aankondigingen voor grote zus of broer shop je hier. 

Alle 7 producten

Ik word grote broer/zus 

Ik word grote broer! Ik word grote zus! Het is een spannende tijd voor jullie en de kindjes. Want binnenkort worden zij grote broer/zus. Het krijgen van een nieuw broertje of zusje is spannend en brengt veel veranderingen met zich mee. Samen zullen zij mooie herinneringen maken en avonturen beleven. Beste vriendjes voor het leven! Hoe leuk is het om de grote broer/zus onderdeel uit te laten maken van de aankondiging zwangerschap. Zo voelt het al meteen dat zij een grote rol zullen spelen. 

Shirtjes

Het leukste shirtje voor de grote broer / zus. Laat hen het shirtje aan doen en zij zullen dit vol trots dragen. De boodschap zal meteen zichtbaar zijn. Een leuke en originele manier om de zwangerschap aan te kondigen. De t-shirts zijn verkrijgbaar in de kleuren: sand, roze, wit, khaki en zwart. Naast de aankondiging kun je ook kiezen voor een shirtje met de opdruk ‘ik ben grote zus/broer geworden’. Het ideale shirtje voor de trotse grote broer of zus! 

Houten cirkel / ballon 

Een leuke zwangerschapsaankondiging om te laten weten dat hij/zij grote broer of zus wordt. De cirkel is 15 cm. Op de cirkel staat de tekst ‘Hoera! Ik word grote zus/broer’ met daarop een klein hartje. De grote broer of zus kan dit bordje aan iedereen laten zien en het zal meteen duidelijk worden. Ook leuk om neer te zetten in huis. Naast de houten cirkel is deze zwangerschapsaankondiging ook verkrijgbaar in een houten ballon broer/zus. Ook leuk om op te hangen of neer te zetten in huis. 

En nu… genieten! 

En na de aankondiging is het tijd om heerlijk samen te genieten. Samen als gezin nieuwe herinneringen maken en voorbereiden op het feit dat er een broertje/zusje onderweg is. Wij wensen jullie onwijs veel geluk toe in deze bijzondere periode!

.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.