geboortekaartjes bewaarbundel naturel

Geboortekaartjes bewaarbundel – Naturel

19,9527,95

Mooie geboortekaartjes bewaarbundel om alle geboortekaartjes in te bewaren. Er worden twee stalen ringen meegeleverd. Hierin kunnen ongeveer 30 a 40 kaarten. Je kunt zelf natuurlijk ook een mooi lint toevoegen aan de geboortekaartjes bundel waarmee je eindeloos kunt blijven bundelen!

De bundel is verkrijgbaar in A5 en A4 formaat.

  • Verzending in 1-3 werkdagen. Cadeau voor Sint? Bestel uiterlijk woensdag 13.00 uur. Stuur een WhatsApp bericht bij vragen over de levertijd.
  • GRATIS verzending vanaf 75,-

  • Een feestje om te geven én om te krijgen!

  • Klanten beoordelen ons met een 9.5

  • Verstuur ook rechtstreeks naar de ontvanger mét persoonlijk kaartje.

98 % van de klanten beveelt ons aan. Lees hier alle reviews

Leuke en mooie zand kleurige geboortekaartjes bewaarbundel om alle gekregen geboorte (felicitatie)kaartjes in te bewaren. Er worden twee stalen ringen meegeleverd. Hierin kunnen ongeveer 30 a 40 kaarten. Je kunt zelf natuurlijk ook een mooi lint toevoegen aan de geboortekaartjes bundel waarmee je eindeloos kunt blijven bundelen!

De bundel is verkrijgbaar in A5 en A4 formaat.
De cover is gemaakt van hout met print met de voorletter en naam.

Herinneringen bewaren
Bewaar de bundel in een mooie memorybox en heb alle herinneringen bij elkaar! Zo kun je hier in natuurlijk ook het geboortepakje, het geboortekaartje en alle belangrijke herinneringen aan de bevalling en/of kraamweek bewaren. De memoryboxen zijn zowel gegraveerd als full-color bedrukt verkrijgbaar in vele ontwerpen. Er is altijd een mooie memorybox die bij je past te vinden in de shop!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.