Bewaarbundels

Bij de geboorte van de kleine krijg je vaak veel geboortekaartjes. Super leuk, maar waar ga je deze allemaal bewaren? Bewaar de geboortekaartjes namelijk in onze gepersonaliseerde bewaarbundels!

Alle 51 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 51 producten

Gepersonaliseerde bewaarbundels

Het staat super leuk om alle ontvangen kaartjes in je huis op te hangen, maar er komt een moment dat je hier zat van raakt en het tijd is om ze op te bergen! Daar hebben wij een mooie collectie gepersonaliseerde bewaarbundels voor.

De bundel is verkrijgbaar in A4 en A5 formaat. Je kunt kiezen uit diverse full color of gegraveerde ontwerpen.

Diverse ontwerpen

In onze shop vind je diverse mooie designs. Zo is er voor iedereen een mooi ontwerp. Bij elke bundel worden twee stalen ringen meegeleverd. Hierin kunnen ongeveer 30 á 40 kaarten of 80 á 100 tekeningen en/of natuurlijk andere knutsels. Je kunt zelf natuurlijk ook een mooi lint toevoegen aan de bundel waarmee je eindeloos kunt blijven bundelen!

Personalisatie

Wil je de bundel liever gebruiken voor iets anders? Dat kan natuurlijk ook! Naar wens kunnen wij ook andere teksten op de bundel graveren, zoals bijvoorbeeld “tekeningen en knutselwerkjes” of een tekst naar keuze. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden!

Geboortebundels

De gepersonaliseerde geboortekaartjes bewaarbundel is verkrijgbaar in verschillende designs en wordt voorzien van de naam (en soms geboortedatum) van de kleine.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.