Fijne Moederdag!

Bestellen voor Moederdag 2024 is niet meer mogelijk. Bedankt voor alle prachtige bestellingen! Wij wensen alle mama's en oma's alvast een fijne Moederdag

Bekijk alles

Wij wensen alle Mama’s en Oma’s een Fijne Moederdag!

Moederdagcadeau voor oma én opa

Moederdag is hét moment om de liefste oma én opa (want die mag ook niet vergeten worden ) in het zonnetje te zetten met een mooi cadeau. Ontdek ons unieke assortiment met de leukste cadeaus om oma & opa te verwennen!

Shop het leukste Moederdag cadeau bij Hip&Mama box

Het is alweer bijna Moederdag en dat betekent tijd om alle lieve moeders en oma’s in het zonnetje te zetten. Ook dit jaar hebben wij een toffe Moederdag collectie weten uit te brengen met items die elke moeder kan waarderen. Wij wensen je veel shop plezier en een fijne Moederdag!

moederdag cadeau voor oma
De leukste mama producten uit ons assortiment verpakt in kant-en-klare cadeauboxen voor tijdens de zwangerschap

Zondag 12 mei is het Moederdag! De mooiste cadeaus, met liefde door jou uitgekozen, met liefde door ons verpakt. Een kaartje met persoonlijke tekst maakt het helemaal af!✨

Wat anderen zeggen..

Super leuk spul

“Heel tevreden over mijn aankopen, was een leuk cadeau voor beide opa’s en oma’s die er ook heel blij mee zijn”

Ashley L., Joure
Perfect!

“Ik had den invulboekje van ‘Oma en ik’ besteld voor mijn schoonmoeders verjaardag. Zij was er zo ontzettend blij mee! Ideaal om zoiets te geven!.”

Swéh, Turnhout

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

carola hip&mama box

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.