De mooiste cadeau's voor mama en oma!

Verwen haar met een prachtig Moederdag cadeau. Van kleinigheidjes tot bomvolle cadeauboxen én natuurlijk gepersonaliseerd met naam van haar kinderen of kleinkinderen.

Bekijk alles

Bedankt voor alle Moederdag bestellingen. We zien iedereen graag terug!

Wie verras jij op Moederdag?

moederdag cadeau voor oma
moederdag cadeau voor mama

Shop het leukste Moederdag cadeau bij Hip&Mama box

Het is alweer bijna Moederdag en dat betekent tijd om alle lieve moeders en oma’s in het zonnetje te zetten. Ook dit jaar hebben wij een toffe Moederdag collectie weten uit te brengen met items die elke moeder kan waarderen. Wij wensen je veel shop plezier en een fijne Moederdag!

Wat anderen zeggen..

“Ik heb de Hip&Papa Box en Hip&Oma Box besteld. Een plezier om als cadeau te geven. Niet alleen een verrassing voor degene aan wie je de fantastische box geeft, maar ook voor jezelf is dit een spannend moment. Steeds een plezier bij het geven en krijgen van een box.”
Evi D'Hondt, België
“Ik verwacht deze week mijn derde box en ik kijk er echt naar uit om de box uit te pakken! Bij de vorige boxen blij verrast met de leuke inhoud! Mooie, originele producten van goede kwaliteit die ik niet zou willen missen. Leuk pluspunt is dat de boxen heel mooi zijn verpakt.”
Erin Liewes-Timmer, Nederland

Over ons

Hi! Mijn naam is Carola en ik ben de trotse eigenaresse van Hip&Mama Box. Samen met mijn team zorgen wij er voor dat iedere bestelling met liefde wordt gemaakt. Want zeg nou zelf, een cadeautje geven is toch veel leuker als het feestelijk verpakt is?

carola hip&mama box

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.