Moederdag cadeau voor oma

Verras haar met een Moederdag kado voor Oma! Want jouw (schoon)moeder verdient het om op Moederdag in het zonnetje gezet te worden. En hoe kan dat beter dan dat ze door haar kleinkinderen verrast wordt? Al jaren zetten wij tijdens Moederdag de oma’s in het zonnetje. Dit jaar is onze collectie nóg groter en nog leuker! Er zit vast iets een kado voor oma bij!

Kies een kleinigheidje, een cadeaubox of stel je eigen cadeaubox samen (vanaf 3 items). Maak je cadeau af en kies voor onze inpakservice of maak een box want onze cadeauboxen zijn een feestje an sich. Natuurlijk kun je ook een gratis Moederdag kaartje bij ons bestellen. Dat maakt je cadeau helemaal af!

Alle 146 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 146 producten

Verras oma met een Moederdag kado

Oma verdient het om op 12 mei in het zonnetje gezet te worden. Hoe kan zij nou beter verrast worden dan door haar eigen kleinkinderen? Al jaren zijn wij er mee bezig om oma in het zonnetje te zetten. Dit jaar hebben we een super leuke collectie uit weten te brengen speciaal voor oma.

Tips kado voor oma

We snappen dat je nu niet meer weet wat voor cadeau je wilt geven aan oma. Daarom hebben we een aantal unieke en originele cadeautjes voor jou op een rijtje gezet!

  •  Mok liefste oma. Gun oma een heerlijk koffie- of theemomentje uit haar nieuwe favoriete mok. Om de mok nog persoonlijker te maken is het mogelijk om deze te personaliseren met de namen van haar kleinkinderen. Ga voor de Limited edition mok met roze binnenkant voor een extra luxe tintje!
  • Voetenbadzout Oma’s relax moment. Dit zakje met 200gr puur voetenbadzout is perfect om oma’s voeten na een drukke dag te laten ontspannen. Een welverdiend relax momentje dus!
  • Romper | Oma je bent geweldig. Deze romper is een regelrechte bestseller voor elke oma (to be). Oma kan niet wachten om haar kleinkindje te knuffelen en te vertroetelen.
  • Cadeauboxen voor oma. Naast de ‘losse’ cadeautjes kun je ook kiezen voor een gevulde cadeaubox. Deze boxen bestaan uit de leukste producten van de Moederdag collectie. Door te kiezen voor een cadeaubox ben je meteen klaar en zorg je voor een complete verrassing!

Kortom, voor elke oma wat wils! Hoe ga jij haar deze Moederdag in het zonnetje zetten? Maak snel je keus en bestel nu het mooiste Moederdag cadeau voor oma bij Hip&Mama Box!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.