Moederdag cadeau

Het is elk jaar weer goed nadenken wat voor Moederdag cadeau je gaat geven aan de liefste mama of oma! Het maken en geven van tekeningen wordt vaak gedaan door de kinderen en dat vinden moeders en oma’s super leuk om te krijgen. Alleen is het niet ontzettend leuk om naast de tekeningen nog iets anders aan mama of oma te geven? Bij Hip&Mama Box shop je de meest originele en unieke cadeaus voor Moederdag! Van gepersonaliseerde producten tot samengestelde cadeauboxen. Voor elke moeder of oma zit er een leuk cadeau tussen. Wij wensen je veel shop plezier en een fijne Moederdag!

Alle 161 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 161 producten

Het leukste Moederdag cadeau

Het is elk jaar weer goed nadenken wat voor Moederdag cadeau je gaat geven aan de liefste mama of oma! Het maken en geven van tekeningen wordt vaak gedaan door de kinderen en dat vinden moeders en oma’s super leuk om te krijgen. Alleen is het niet ontzettend leuk om naast de tekeningen nog iets anders aan mama of oma te geven? Bij Hip&Mama Box shop je de meest originele en unieke cadeaus voor Moederdag!

Tips voor een origineel Moederdag cadeau

Om het iets makkelijker te maken hebben wij voor jou een aantal favorieten op een rijtje gezet. Deze cadeaus zullen zeker in de smaak vallen bij oma en mama!

  • Broodplankje ‘dat zal lekker smaken’. Deze borrelplank wordt het gezelligste borrelplankje op tafel. Daarnaast is het mogelijk om de borrelplank te personaliseren met namen van haar (klein)kinderen.
  • Luxe oma/mama shopper. De tas is een musthave voor iedere oma en mama. Wanneer zij op pad gaan met de (klein)kinderen, worden er veel spullen meegenomen. In deze shopper heb je niet alleen genoeg ruimte om de spullen in te bewaren, maar loop je er ook nog eens modieus bij : )
  • Houten standaard met mini boeketje voor oma en mama. Geef oma of mama een bloemetje voor Moederdag. De droogbloemen zijn vastgemaakt aan het hout door middel van een strikje. Daarnaast staat op het hout ‘voor de liefste oma/mama’. Om het cadeau nog persoonlijker te maken kun je deze personaliseren met de naam/namen van de (klein) kinderen.
  • Cadeauboxen voor oma/mama. Om mama of oma volledig te verrassen hebben wij ook verschillende cadeauboxen samengesteld. In deze cadeauboxen vind je verschillende producten uit onze Moederdag collectie.

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.