Moederdag cadeau voor mama

  • Kleur

  • Prijs

Verwen haar met het allerleukste Moederdag cadeau!

Alle 31 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 31 producten

Hoe kies je een Moederdag cadeau voor mama?

Hoe kan je mama nou beter verrassen dan met een gepersonaliseerd cadeau voor Moederdag? Dit jaar hebben we wederom ons best gedaan om weer een toffe collectie uit te brengen. Van losse producten tot gevulde cadeauboxen! Voor iedere moeder zit er wel wat tussen.

Tips cadeau Moederdag

Vanwege het ruime aanbod aan keuze, begrijpen wij dat je nu niet meer weet wat je wilt kiezen. Om het iets eenvoudiger te maken hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet om mama volledig mee te verrassen!

  • Limited edition | Mok liefste mama. Deze mok maakt elke theemomentje uniek. Door de roze binnenkant van de beker wordt je al vrolijk als je ernaar kijkt. Extra bijzonder wordt de mok als je hem personaliseert met de naam of namen van haar kindjes. Een duurzaam én persoonlijk cadeau.

 

  • Fotoblok, voor de liefste mama. Elke moeder houdt van foto’s samen met haar kind(eren). Dit fotoblok kan mama voor altijd een mooi plekje geven in huis!

 

  • Theedoos, dat zal lekker smaken. Dit is een super leuk cadeau wanneer mama een echte thee-liefhebber is. Zij kan allerlei soorten thee in deze theedoos opbergen. Het leuke aan deze theedoos is dat je deze kunt personaliseren met namen van de kinderen!

 

  • Cadeauboxen speciaal voor mama. Naast alle losse cadeautjes, hebben wij ook gevulde cadeauboxen speciaal voor mama. Deze cadeauboxen bestaan uit de leukste producten uit de Moederdag collectie.

 

Kortom

Hip&Mama Box denkt aan elke moeder. Hoe ga jij haar deze Moederdag in het zonnetje zetten? Maak snel je keus, bestel nu het mooiste Moederdag cadeau voor mama en maak er een onvergetelijke dag van!

Fijne Moederdag!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.