Fotoblok | Voor de liefste Mama

16,96

Een geweldig cadeau dat ze voor altijd op een mooi plekje neer zal zetten.

Belangrijk: kies voor een foto van goede kwaliteit, dit zorgt voor het beste resultaat!

Upload een foto van minimaal 15MB (fotoblokken) of 25MB (memorybox) voor het mooiste resultaat

Warnings

(laat leeg indien je het fotoblok niet wilt personaliseren met naam)

Je eigen cadeaubox samenstellen? Klik hier voor meer info.
  • Verzending in 1-2 werkdagen.
  • GRATIS verzending vanaf 75,-

  • Een feestje om te geven én om te krijgen!

  • Klanten beoordelen ons met een 9.5

  • Verstuur ook rechtstreeks naar de ontvanger mét persoonlijk kaartje.

98 % van de klanten beveelt ons aan. Lees hier alle reviews

Fotoblok mama is een geweldig cadeau

Hoe leuk is dit fotoblok mama? Elke moeder houdt van foto’s samen met haar kind(eren). Daarom weten wij wel zeker dat dit cadeau in de smaak zal vallen. Het is een geweldig cadeau dat ze voor altijd op een mooi plekje neer kan zetten in huis, zoals op de vensterbank of bij de rest van de mooie foto’s. Een uniek en persoonlijk cadeau wat mama niet snel zult vergeten. Verder is het mogelijk om het fotoblok mama te personaliseren. Daarbij kun je de naam van haar kinderen invullen. Onderaan de foto komt te staan ‘voor de liefste mama xx (naam/namen). Het fotoblok is 18 x 13 cm en past bij elk interieur.

Fotoblok mama is verkrijgbaar in meerdere varianten 

Naast dat deze fotoblokken verkocht worden voor mama, zijn deze fotoblokken ook verkrijgbaar voor opa en oma en in het specifiek oma. Het is dan belangrijk om dan natuurlijk een foto te kiezen met opa en oma. Een ideaal cadeautje om te geven voor Moederdag, voor een verjaardag of om gewoon even in het zonnetje te zetten!

Ben je op zoek naar een ander cadeau voor mama?

Dan hebben wij nog genoeg andere opties op de website! Zoals onder andere nieuwe mokken die speciaal gemaakt zijn voor mama. Mama drinkt vanaf nu altijd thee in haar favoriete mok. De mokken zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Op de mokken staan teksten als ‘liefste mama‘ en ‘mama je bent geweldig.’ Ook is het mogelijk om de mokken te personaliseren met de naam van de kinderen. Dit maakt het een uniek en persoonlijk cadeau. Daarnaast verkopen we ook een borrelplankje waar mama al haar favoriete gerechtjes op kunt plaatsen. Op de borrelplank staat de tekst ‘dat zal lekker smaken’. Wederom is het mogelijk om de borrelplank te personaliseren met de naam van de kinderen. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.