Fotoblok | Voor de liefste Oma

19,95

Een geweldig cadeau dat ze voor altijd op een mooi plekje neer zal zetten.

Belangrijk: kies voor een foto van goede kwaliteit, dit zorgt voor het beste resultaat!

Upload een foto van minimaal 15MB (fotoblokken) of 25MB (memorybox) voor het mooiste resultaat

Warnings

(laat leeg indien je het fotoblok niet wilt personaliseren met naam)

Je eigen cadeaubox samenstellen? Klik hier voor meer info.
  • Verzending in 1-2 werkdagen.
  • GRATIS verzending vanaf 75,-

  • Een feestje om te geven én om te krijgen!

  • Klanten beoordelen ons met een 9.5

  • Verstuur ook rechtstreeks naar de ontvanger mét persoonlijk kaartje.

98 % van de klanten beveelt ons aan. Lees hier alle reviews

Fotoblok oma is een geweldig cadeau

Hoe leuk is dit fotoblok? Elke oma houdt van foto’s samen met of van haar kleinkind(eren). Daarom weten wij wel zeker dat dit cadeau in de smaak zal vallen. Het is een geweldig cadeau dat ze voor altijd op een mooi plekje neer kan zetten in huis, zoals op de vensterbank of bij de rest van de mooie foto’s. Een uniek en persoonlijk cadeau wat oma niet snel zult vergeten. Verder is het mogelijk om het fotoblok oma te personaliseren. Daarbij kun je de naam van haar kleinkinderen invullen. Onderaan de foto komt te staan: ‘voor de liefste oma xx (naam/namen). Het fotoblok is 18 x 13 cm en past bij elk interieur.

Fotoblok oma is verkrijgbaar in meerdere varianten 

Naast dat deze fotoblokken verkocht worden voor oma, zijn deze fotoblokken ook verkrijgbaar voor opa en oma en voor mama. Het is dan belangrijk om natuurlijk een foto te kiezen met opa en oma of met mama. Het is dan belangrijk om dan natuurlijk een foto te kiezen met opa en oma of mama. Een ideaal cadeautje om te geven voor Moederdag, voor een verjaardag of om gewoon om even in het zonnetje te zetten!

Op zoek naar een ander cadeau voor Oma?

Naast dit leuke fotoblok oma, zijn er nog veel meer cadeaus om aan oma te geven. Zoals onder andere speciale mokken die speciaal voor oma gemaakt zijn. De mokken zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zoals onder andere mok oma met een klein hartje rechtsboven, maar ook de mok met ‘liefste oma’ en een groot hartje. De mok ‘liefste oma’ kun je ook personaliseren met de namen van de kleinkinderen. Een super uniek en persoonlijk cadeau om te geven. Naast deze mokken hebben is het wellicht ook leuk om een invulboek te geven. In dit invulboek kun je van alles invullen wat betrekking heeft op het kleintje en op oma. Van de eerste keer zwemmen tot het eerste logeerpartijtje met oma. De invulboeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, lichtgroen en lichtroze.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.