Opa&Oma

De mooiste cadeau’s voor Opa en Oma (to be). Kies een complete cadeaubox of een cadeautje in de shop. Vanaf 3 producten kun je ook je eigen Opa&Oma box samenstellen!

Alle 71 producten

Toon meer producten Alle producten zijn geladen.

Je bekijkt nu 30 van de 71 producten

Vind het allermooiste cadeau voor Opa en Oma bij Hip&Mama Box

Ben je op zoek naar een origineel en uniek cadeau voor opa en oma? Je vind ze bij ons in de shop. Van servies tot ledikantlaken en van invulboek tot goedgevulde cadeaubox. Ook vind je in de shop een leuk aankondiginskistje met schijfje: Jullie worden Opa&Oma met de uitgerekende datum. Dit is hét origineelste cadeau om je ouders mee te verrassen.

We hebben de mooiste cadeaus verzameld om de liefste opa en oma mee te verrassen! Wil je ze ergens voor bedanken? Of misschien wel vertellen dat ze opa & oma worden? Met ons unieke assortiment cadeaus  zit je altijd goed!

Personaliseer je cadeau voor Opa en Oma met naam

Diverse producten kunnen gepersonaliseerd worden met de naam van je kindje. Bijvoorbeeld het leuke invulboek Opa, Oma & ik! Deze is verkrijgbaar in 3 kleuren, waaronder roze en groen.

Je cadeaubox voor Opa & Oma is luxe en duurzaam

De cadeaubox is luxe en duurzaam, want na het unboxen van onze cadeaubox kun je deze box gebruiken om de mooiste items in te bewaren. Foto’s, invulboekjes met herinneringen aan Opa & Oma en andere mijlpalen: stop al je mooie herinneren in onze luxe bewaarbox.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.