Naamblokken

  • Prijs

Deze houten naamblokken van Hip&Mama Box zijn een prachtig accessoire in elke kamer! Je kunt de naamblokken nog leuker maken met een symbool erbij, bijvoorbeeld een giraffe, een hartje of een strikje. De naamblokken zijn verkrijgbaar diverse kleuren, dus er is altijd een kleur dat past bij het kamertje!

Alle 2 producten

Naamblokken van hout: Een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor de geboorte van een baby? Denk eens aan naamblokken van hout! Deze schattige blokken zijn niet alleen decoratief, maar ook educatief. Met de naamblokken kan je de naam van de baby spellen en zo spelenderwijs leren.

De naamblokken zijn gemaakt van hoogwaardig hout en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. We hebben inmiddels 15 kleuren in ons assortiment, dus er zijn altijd naamblokken die passen bij jouw smaak en interieur.

Bovendien kunnen de naamblokken volledig gepersonaliseerd worden. Je kunt de letters zelf kiezen en zo de naam van het kindje samenstellen. Dit maakt het cadeau extra speciaal en persoonlijk.

Naast het gebruik als decoratie op het kamertje van de baby, zijn deze houten blokken ook erg geschikt als fotoprop. Leg ze bijvoorbeeld naast je pasgeboren kindje om een prachtige foto te maken. Zo creëer je mooie herinneringen die je voor altijd kunt koesteren.

Kortom, met naamblokken van hout geef je niet alleen een origineel kraamcadeau, maar ook iets wat jarenlang gekoesterd zal worden. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bijwerken…
Voeg nog 75,- toe voor gratis verzending!
  • Geen producten in de winkelwagen.